4. kattan arabanın üstüne düştü! İnanılmaz anlar kamerada

4. katta bir evin penceresini silerken dengesini kaybeden kadın hareket halindeki aracın üzerine düştü. Düşme anı kameralara yansıdı.

Olay, İstanbul Ataşehir’de meydana geldi. 4. Kattaki evinin penceresinde temizlik yapan kadın dengesini kaybederek hareket halindeki aracın üzerine düştü. Ağır yaralanan kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

“Bir anda ses duyduk”

Bir görgü tanığı; “Biz dükkânda yoğunluk yaşıyorduk, bir anda ses duyduk. Kadını zaten görmüştük, cam silerken. Ayağı dışarı doğru çıkmıştı. Biz arabanın kadına çarptığını zannettik ama kadın, yukarıdan arabanın kaputuna düşmüş. Sonra yuvarlanıp yere düşmüş, yüz üstü bir şekilde. Bir süre yerde yatırdılar kadını, hiç kimse dokunmadı. Ambulansı aradık, sonra sağlık ekipleri orada gerekli müdahaleleri yapıp götürdüler. Biz orada oturanlardan biri zannediyorduk. Temizlik işçisiymiş. Sağlık durumunun şu an iyi olduğunu söylediler” dedi.

Düşme anları güvenlik kamerasında

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kadının hareket ahlindeki otomobilin üzerine düştüğü daha sonra da yola doğru yuvarlandığı görülüyor.