4 yıllık büyük aşk bitti! Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik’ten kötü haber

4 yıldır birlikte olan Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik, ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı. Kural ile Çelik, yaptıkları ortak açıklamada "İlişkimizi dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık" ifadelerine yer verdiler.

4 yıllık büyük aşk bitti! Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik’ten kötü haber

'Çalgı Çengi', 'İşler Güçler', 'Kardeş Payı' gibi dizilerde gösterdiği performansla adından söz ettiren Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik, dört yıllık ilişkilerini sonlandırma kararı aldılar.

Instagram hesabından sevgilisiyle ortak yaptıkları bir açıklamayı paylaşan Kural, “Ülkece zor günlerden geçiyoruz. Büyük felaket sonrasında ana gündemimiz yaralarımızı birlikte sarmak olmalı. Bundan daha önemli gündemimiz olamaz. Ülkemizin bu yoğun ve hassas gündemini gereksiz yere meşgul etmemek adına ortak bir açıklama yapma kararı verdik

“DOSTÇA VE SAYGIYLA BİTİRME KARARI ALDIK”

4 yıldır sevgiyle süren ilişkimizi dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık. Ortak aldığımız bu karara ve sonrasındaki sürece herkesin saygıyla, hassasiyetle yaklaşacağına ve anlayışla karşılayacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

4 yıllık büyük aşk bitti! Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik’ten kötü haber - Resim : 1

Kural'a veda eden Çelik, paylaşımına "Her şey gönlünce olsun" notunu düştü. Kural da Çelik'in paylaşımını kendi hesabından yayınladı.

4 yıllık büyük aşk bitti! Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik’ten kötü haber - Resim : 2