7 kez ölümden dönen adamın inanılmaz hikayesi!

42 yaşındaki 3 çocuk babası Mehmet Övet, şu zamana kadar 7 kez ölümden döndü. İlk kez 7 yaşında ölümle burun buruna gelen Mehmet Övet, elektrik akımına kapıldı, trafik kazası geçirdi, denizde bayıldı ve pompalı tüfekle saldırıya uğradı.

Muğla Marmaris'te yaşayan 42 yaşındaki Mehmet Övet'in hayatı filmlere konu olacak derecede ilginçlikler barındırıyor. Şu ana kadar 7 kez ölümden dönen Övet, yaşadığı tüm bu talihsizliklere rağmen yaşama sıkı sıkıya sarılıyor.

Övet'in başından geçenleri kısaca aktaracak olursak;

* 7 yaşındayken, ailesinin oturduğu 3 katlı apartmanın terasında oynarken metrelerce yükseklikten yere düştü ve kaldırıldığı hastanede 4 gün yoğun bakımda kaldı. 

*Taburcu olduktan 7 ay sonra Marmaris Yat Limanı'nda denize girdi, 6.5 metre derinlikteyken midye kabuklarının vücudunu kesmesi sonucu suda bayıldı, kalbi durdu. Boğulmak üzereyken 9 metre derinlikten vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Duran kalbi doktorlar tarafından çalıştırıldı.

*İlkokulu bitirdi, eğitime devam etmedi. Çırak olarak bir elektrik firmasında işe başladı. 1991 yılında ustası ile asansör tamiri için gittiği yerde elektrik akımına kapıldı. Kalbi tekrar durdu, hastenede hayata döndürüldü. 

*İyileşti, işinin başına tekrar döndü. Aradan geçen yılların ardından 2000 bin yılında kendi iş yerini açtı. Kapalı Çarşı'daki bir apartmanda çanak anten takmaya çalışırken dengesi kaybederek 9 metreden betona çakıldı. Tekrar hastanede tedavi altına alınıp taburcu oldu.

*Aradan 11 ay geçti ve yine bir apartman terasında çanak anten takarken düştü, vücudunda kırıklar oluştu.

*2008 yılında ise bir gün köfte siparişi verdi. İşletmenin ustasıyla arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Vücuduna 15 dom dom kurşunu isabet etmişti. Ağır yaralandı, 60 gün boyunca yoğun bakımda kaldı. Kurşunlar tehlikeli bölgelere isabet etmişti. 10 kurşun çıkarıldı, 5'i vücüdunda kaldı. 

"Yaşadığım her ana şükrederim"

Tüm bu yaşadıklarıyla ilgili konuşan Mehmet Övet, kendisini Marmaris'te 'Sky Mehmet' olarak tanıdıklarını, malulen emekli olduktan sonra Halk Plajı önünde eşiyle birlikte bardakta mısır sattıklarını ifade etti. Soyadının arapçada şükretmek anlamına geldiğini söyleyen Övet, 'Soyadım gibi yaşadığım her ana şükrederim' diyor.