Anneanne, evlilik dışı doğan torununu küvette boğdu!

44 yaşındaki kadın, 15 yaşındaki kızının evlilik dışı doğan çocuğunu doğar doğmaz küvette boğarak öldürdü. Cani annenin bebeğin cesedini arka bahçesine gömdüğü ortaya çıktı.

Anneanne, evlilik dışı doğan torununu küvette boğdu!

Kan donduran olay Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde meydana geldi. 44 yaşındaki Beant Dhillon isimli kadın, 15 yaşındaki adı açıklanmayan kızının evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen çocuğunu doğar doğmaz küvette boğmakla suçlanıyor.

ABD basınına göre Dhillon, polisteki sorgusunda bebeği boğarak öldürdüğünü kabul etti. Ancak Dhillon daha sonra bu ifadesini değiştirerek bebeğin kendisinin öldüğünü ileri sürdü.

Polis kaynakları 15 yaşındaki kızın sevgilisiyle yaşadığı cinsel deneyimin ardından hamile kaldığını ve hamileliğinin son evrelerine kadar bunu ailesinden gizlediği bilgisine ulaştı.

Doğum haftası yaklaştığında kızının hamile olduğunu fark eden Beant Dhillon şeytani bir plan yaptı. Evde gerçekleşen doğumun ardından torununu küvette boğan cani anneanne, daha sonra minik bebeğin cesedini arka bahçelerine gömdü.

15 yaşındaki kızın sevgilisi Jagsir Singh'in oğlunun öldüğünü öğrenmesinin ardından polise ihbarda bulunduğu ve olayın bu şekilde ortaya çıktığı belirtildi.

Singh, daha sonra başka bir cinayet işlemekle suçlandıktan sonra intihar ederek kendini öldürdü.