TikTok kullanıcısı Julie, genç sevgilisine 15.000 sterlinlik harçlık verdiğini açıkladı

44 yaşındaki TikTok kullanıcısı Julie'nin yayınladığı video takiplerini şaşkına uğrattı. Julie, yayınladığı video ile kendisinden 15 yaş küçük sevgilisiyle bir anlaşma yaptıklarını söyledi. Anlaşmaya göre, Julie genç sevgilisine her şeyi yapması için 15.000 sterlinlik bir harçlık verdi.

TikTok kullanıcısı Julie, sosyal medyada kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi ile yayınladığı videolar ile biliniyor. Sık sık genç sevgilisiyle videolar yayınlayan Julie, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. 

Bir takipçinin, 'Genç sevgiline lüks hediyeler alıyor musun?' sorusuna 'Ne isterse alıyorum' cevabını verdi. 

Julie ayrıca genç sevgilisine her ay 15.000 sterlinlik bir harçlık verdiğini de açıkladı. Bunun karşılığında da genç sevgilisinin her şeyi yaptığını söyledi. 

Ayrıca Julie genç sevgilisinin bazen kaçamak yaptığını da söyleyerek, “Evet, ayda 15.000 £ ama bu ay havuzu temizlemeyi unuttuğu için düşürdüm” ifadelerini kullandı.

ToyBoy nedir?

Kendilerinden yaşlı kadınlarla romantik veya cinsel anlamda birliktelik yaşayan genç erkeklere verilen isimdir. Günümüzde ise yaşlı kadınlar tarafından çoğu zaman ücret ödenerek bir nevi kiralama yöntemi ile ilişki yaşadıkları genç erkeklere deniyor.