Ezgi Mola'dan dikkat çeken açıklamalar: Kendimi çok özlüyorum...

Masumlar Apartmanı'nın yıldızı Ezgi Mola, 47. Pantene Altın Kelebek'te rol arkadaşı Merve Dizdar ile 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı. Ödül töreninde yaptığı konuşma ile çok konuşulan ünlü oyuncu Elele dergisine samimi açıklamalarda bulundu.

Ezgi Mola'dan dikkat çeken açıklamalar: Kendimi çok özlüyorum...

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'ndaki performansı ile çok konuşulan Ezgi Mola, Elele dergisine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dün gece gerçekleşen 47. Pantene Altın Kelebek'te 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Ezgi Mola'nın işte o samimi açıklamaları...

 "Gücümü hep kendimden aldım"

“Umudumu kaybettiğim zamanlar yaşadım ama gücümü hep kendimden aldım.” “Çok küçük yaştan itibaren evime bakmak gibi büyük sorumluluklarım vardı. Geriye dönüp baktığımda, olumsuzlukların beni daha da ateşlemiş olduğunu görüyorum.” “Endişe, insanın içini kemiren ve hep tereddütte bırakan bir şey. Çok yıpratıcı.

"Kendimi çok özlüyorum"

Samimiyet ve gerçeklik beni daha güçlü biri yaptı. Sete gitmediğim günlerde yalnız kalmaya çalışıyorum. Kendimi çok özlüyorum, kendimle vakit geçirmeye çalışıyorum. 2022’de her şeyden uzaklaşmak ve durmak istiyorum.”