Kocasının metresini öldürdü!

47 yaşındaki Jennair Gerardot isimli kadın, kocası Mark Gerardot'ın Meredith Chapman isimli genç bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendi. Yıkılan kadın, önce metresi sonra da kendini öldürdü.

47 yaşındaki Jennair Gerardot, 2017 yılında işini kaybetti. Ardından eşi Mark bir üniversitede iş bulunca da Delaware'e taşınmaya karar verdiler.

Jennair ve Mark Gerardot çifti 20 senedir evliydi. Mark, farklı bir eyalette Delaware Üniversitesinde iş bulunca, yılın yarısını eşinin yanında yarısını ise işinin olduğu şehirde geçirmeye başladı.

Yeni başladığı şirkette, sunucu Meredith Chapman isimli genç bir kadınla tanışan Mark, onunla ilişki yaşamaya başladı.

Ancak Jennair kocasının yanına taşınmak için Delaware'e geldiğinde bir şeylerin değiştiğini hemen fark etti.

Eşi durumu farkedince Mark önce inkar etti, sonra yasak ilişkiyi itiraf etti. Eşinin durumu kabullendiğini sanıyordu ama yanılmıştı. 

Mark itiraf sonrası boşanmak istediğini açıkladı. Jennair de ilk başlarda reddetse de bir süre sonra ayrılığı kabullenmiş görünmekteydi.

Jennair, kocasıyla akşam yemeği planı yapmış ancak Mark gelmemişti. Jennair, bunun üzerine 23 Nisan günü peruk takarak kilometrelerce yol katetti ve Meredith evde yokken evine gizlice girip bekledi.

Aldatılmayı hazmedemeyen kadın, peruk takarak genç metresin evine gitti, önce onu sonra da kendini öldürdü.

Karısının kalbini kırdığını kabul eden adam, olayın üzerine bir kitap yazdı. Başından geçenleri anlattı. Yaptıkları için pişman olduğunu ve iki kadının ölümünde kendini sorumlu tuttuğunu söyledi.