5 kişiden 3'ünü kurtardı, kendi boğuldu

Adana'da Kaynarlı Mahallesi'nde çifte facia yaşandı. Hakan Akyol adlı sürücü aracı ile bir pikaba çarptı. Çarpmanın etkisiyle pikap sulama kanalına düşerek battı. Çarptığı pikaptaki 5 kişiyi kurtarmak için suya atlayan Hakan Akyol, 3 kişiyi kurtardı ancak kendisi akıntıya kapıldı.

5 kişiden 3'ünü kurtardı, kendi boğuldu

Adana'da hafif ticari araç ile pikabın çarpışması tam bir faciaya dönüştü. Kenara savrulan ticari araçtaki iki kişi yara almadan kurtuldu. Ancak pikap içindeki 5 kişi ile birlikte sulama kanalına uçtu. Pikap içindekilerle birlikte battı. 

Ticari aracın sürücüsü çarptığı pikaptakilerin sulama kanalında yaşama savaşı verdiğini görünce hemen suya atladı. Canını hiçe sayan Hakan Akyol adındaki sürücü, pikaptaki Emirhan isimli çocuğu, Medine ve Ördek Can'ı kurtarmayı başardı. Pikaptaki Hasan Can ise kendi çabası ile sudan çıktı. Ancak suda bir hayli yorulan Hakan Akyol, akıntıya direnemeyerek suda kayboldu. 

Olay yerine inkimal eden ekipler hemen Hakan Akyol'un arama çalışmalarına girişti. Akyol , 40 dikaka sonra olay yerinden 2 km araşığıda bulundu ve hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Ancak yapılan müdahalelere rağmen Hakan Aykol kurtarılamadı.

Kaza yerine akın eden Hakan Aykol'un yakınlarının yaktığı ağıtlar yürek burktu.