5 yaşındaki kız ölü bulundu

3 gün önce kaybolan 5 yaşındaki kızın cansız bedeni, evlerine yakın bir bölgede çukura gömülüş halde bulundu. Küçük kız drone destekli gönüllüler tarafından aranıyordu.

5 yaşındaki kız ölü bulundu

Kırım'da 3 gün önce bir anda ortadan kaybolan 5 yaşındaki küçük kızın cansız bedenine ulaşıldı. Rus haber sitesi REN TV'ye göre, küçük kızın cansız bedeni evlerine çok yakın bir vadide oldukça alçak bir vadiye gömülmüştü.

Emniyet güçleri, küçük kızın üvey babası tarafından eve bırakıldıktan sonra ortadan kaybolduğunu ifade etti. Babanın eve döndüğünde çocuğu göremeyince aramaya başladığı ve yetkililere haber verdiği belirtildi.

Küçük kızın annesi ise, eski eşinden boşanıp şu anki eşiyle yaşamaya başladıktan bir süre sonra kızını ve eşini terk etti. Üvey baba ve kızı bir süredir birlikte yaşıyordu.

Otopsi yapılacak

Emniyet güçleri minik kızın cesedinin bulunduğu çukurda ve çevresinde inceleme yapıldığını ifade ederek, "Çocuğun kimliği tespit edildi. Asıl ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak" dedi.

Üvey baba gözaltına alındı

Son dakika gelişmesine göre üvey baba, küçük kızın cesedinin bulunmasının ardından yapılan sorgulamasında çelişkili ifadeler verince gözaltına alındı. Üvey babanın olayın faili olması ihtimali üzerinde duruluyor. Üvey babanın 5 yaşındaki Dasha P.'yi 12 Kasım'da boğarak öldürdüğü ileri sürülüyor.