Küçük Miray korona virüsü yendi

Çorum'da hastanedeki tedavi sürecinin ardından corona virüsünü yenerek sağlığına kavuşan 5 yaşındaki Miray'ın yanı sıra ağabeyi ve babası, sağlık çalışanlarının alkışları eşliğinde taburcu edildi.

Küçük Miray korona virüsü yendi

Zafer Kapaklıkaya, 8 gün önce grip şüphesiyle Kargı İlçe Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Kapaklıkaya’nın corona testlerinin sonucu pozitif çıkınca önce kendisi, ardından birkaç gün sonra da 5 yaşındaki kızı Miray ve 12 yaşındaki oğlu Mustafa tedavi altına alındı. Tedavileri tamamlanan aile, hastaneden bugün taburcu edildi.

Hastaneden taburcu olan Kapaklıkaya kardeşler, ‘Evde kal’ çağrısı yaparak sağlık çalışanlarına tedavi sürecinde gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Grip belirtisiyle rahatsızlığının başladığını dile getiren baba Zafer Kapaklıkaya, ”Virüse ne zaman yakalandığımızı biz de bilmiyoruz. Normal gribi atlatamayınca doktora başvurdum. Test sonucum pozitif çıkınca 6 Nisan’da buraya geldim. Hastaneye düşmeyince kimse anlamıyor” dedi.