İnanılmaz kaza

ABD'de yaşanan inanılmaz kazada Türkiye değeri 500 bin lira olan Porsche Boxter ile bir evin ikinci katına uçan gençler hayatlarını kaybetti.

İnanılmaz kaza

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New Jersey eyaletinde yaşanan inanılmaz kazada 22 ve 23 yaşlarındaki gençler hayatını kaybetti. Tahmini hızlarının 280-290 olduğu düşünülen gençler son model spor arabalarıyla birlikte hız denemesi yaparken bir anda refüje çarptı ve otomobil uçak gibi havalandı.

Yol kenarında bulunan evin ikinci katına uçan gençler olay yerinde hayatını kaybetti. Evin boş olması olası bir başka facianın da önüne geçmiş oldu. Duvarları parçalayarak binanın içine giren araç, itfaiyenin uzun uğraşları sonucu geri çıkarıldı.

Sürücü 22 yaşındaki Braden DeMartin, yanındaki arkadaşı 23 yaşında Daniel Foley ile birlikte hayatını kaybetti. Tamamen ezildiği görülen lüsk araç, aynı noktadan dışarı çıkarıldı. Polis yetkilileri yol üzerinde derin patinaj izleri olduğunu ifade ederken, kazanın hız kaynaklı olduğunu belirtti. Emniyet mensupları kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.