Kocasını uykusundayken şekerli kaynar su ile haşladı

59 yaşındaki Corinna Smith, 81 yaşındaki kocasını öldürmek için şeker ve suyu kaynayana kadar karıştırdı ve kocasının acı çekmesi için üzerine döktüğünü itiraf etti.

Kocasını uykusundayken şekerli kaynar su ile haşladı

İngiltere’deki olay geçen yılın temmuz ayında yaşandı. 59 yaşındaki Corinna Smith, 81 yaşındaki kocası Michael Baines hakkında bir iddia duydu ve iddianın ardından hazırlıklara başladı. 3 kilogram şekeri bir kova suyun içine ekledi ve bu karışımı kaynattı. Balçık kıvamına gelen bu harcı koltukta uyuyan kocasının üzerine döktü. Ardından evden ayrılan kadın, bir süre sonra vicdan azabı çekti ve sağlık ekibine haber verdi.

Olayın ardından acılar içinde kıvranan Michael Baines’ın vücudunda yüzde 36 oranında yanık oluştu. Vücudunda derin yanıklar oluşan adam, bir aylık mücadelenin ardından hayatını kaybetti. Kocasını öldüren Corinna Smith’i yargılayan Chester Crown Mahkemesi, ağır bedensel zarar vermek ve tasarlayarak cinayet işlemekten suçlu buldu ve tutukladı. Kadın mahkemede en az 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Cheshire Constabulary'den Başmüfettiş Paul Hughes, "Birisi siz uyurken üzerinize kaynar su döküyor, bu kesinlikle korkunç. Üstüne 3 kilogram şekerle suyu karıştırmak ciddi zarar vermek için yapılmış bir hamledir.’’ diyor ve ekliyor, ‘’Suya eklenen şeker onun kıvamını artırıyor ve daha da yapışkan olmasına neden oluyor.''

Kraliyet Savcılık Servisi, Michael'ı öldürmeyi ya da ona gerçekten ciddi zarar vermeyi amaçladığını söyledi ve bu nedenle cinayet için kovuşturma başlattı.