6'lı masada İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığı konuşuldu mu? Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklamalar

Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Geçiş Mutabakat Metni'ne imza atan 6 siyasi partinin ittifak arayışı sürerken İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığıyla ilgili CHP Lideri Kılıçdardoğlu'ndan önemli açıklamalar geldi. Peki, 6'lı masada İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığı konuşuldu mu?

6'lı masada İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığı konuşuldu mu? Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklamalar

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı için şimdiye kadar 6'lı masada Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş konusunun geçmediğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tv42’de konuk olduğu programda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayları arasında olup olmadığı soruldu.

Kılıçdaroğlu, 6'lı masa toplantısında belediye başkanlarının Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin herhangi bir konunun gündeme gelmediğini söyledi.

CHP'li bazı isimlerin kendisini Cumhurbaşkanı Adayı olarak ilan etmesini de değerlendiren Kılıçdaroğlu, "CHP yöneticileri kendi genel başkanlarının Cumhurbaşkanı adayı olmasını isterler. Ancak temmeniden öteye geçmez, çünkü adayı liderler belirleyecek" dedi.