7 kişinin katil zanlısı çobanlık yaparken yakalandı

Kayıp olarak aranan bir genç ile kız arkadaşıyla gömülmüş halde bulunması olayının faili olan ve aynı zamanda 5 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla 65 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü çobanlık yaparken yakalandı.

7 kişinin katil zanlısı çobanlık yaparken yakalandı

Kırşehir'in Kaman ilçesinde kayıp olarak aranan gencin, kız arkadaşıyla dağlık arazide öldürülerek gömülmüş halde bulunması olayının faili olan ve 2008'de Mersin'de 5 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla hakkında kesinleşmiş 65 yıl hapis cezası bulunan firari hükümlü R.İ, Kayseri'de yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, R.İ'nin (27), Kocasinan ilçesi Oymaağaç Mahallesi'nde bir çiftlikte çobanlık yaptığını tespit etti.

Üzerinden sahte kimlik çıktı

Özel harekat polislerince düzenlenen operasyonla yakalanan şüphelinin üzerinde, başkası adına düzenlenmiş kimlik ele geçirildi.

R.İ, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. Hükümlü emniyetten çıkarılırken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Pişman değilim, aklım halen yapmadıklarımda. Pişman değilim, namus meselesi." dedi.