70 milyonun talihlisine bileti sattı ama kendi talihi değişmedi

7 aydır ortaya çıkmayan milli piyango talihlisinin biletini Üsküdar'daki bir seyyar satıcıdan aldığı ortaya çıktı. 35 yıldır 3 çocuğuyla kirada yaşayan piyango satıcısınn talihliden bir isteği var.

70 milyonun talihlisine bileti sattı ama kendi talihi değişmedi

70 milyonun talihlisine bileti sattı. Ama kendi talihi değişmedi. 7 aydır kayıp olan Milli Piyango talihlisi gurbetçinin biletini Üsküdar'daki seyyar satıcıdan aldığı ortaya çıktı.

Çevresinde Ali Baba olarak bilinen piyangocu Ali Özçamlı, “Benimle henüz iletişime geçmedi. 4 Ağustos'ta düğünümüz var onu davet ediyorum. Beklentim odur ki bir telefon açsa yeterlidir” dedi.

Piyangocu Ali Özçamlı 3 çocuğuyla birlikte 35 yıldır kirada yaşıyor. Ama talihlinin kendisi için değil, işsizlik için çözüm bulmasını istiyor.

Özçamlı talihli için, “Parasını inşallah güzel bir yerde değerlendirir. Gelsin, Türkiye'de millete faydalı olsun. En azından bir nebze de olsa işsizliği azaltır” dedi.

Ali Özçamlı’yı tanıyan esnaf ise “Talihliden bir ricamız var” diyerek, “Ali baba 35 yıldır kirada. Bize çıkmış olsaydı biz ona bir maddi destekte bulunurduk. Ama bize çıkmadı arkadaşa çıktı. Arkadaştan da bir maddi destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.