8-14 Kasım haftalık burç yorumları...

8-14 Kasım Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese mutlu, sağlıklı ve mucizelerle dolu bir hafta geçirmesini dilerim.

10 Kasım Çarşamba günü iletişimin gezegeni olan Merkür ile savaşın gezegeni olan Mars, Akrep burcunda kavuşum açısı yapacaklar. Düşüncelerimize ve ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmek faydalı olacaktır. Düşüncelerimizi dile getirirken farkında olmadan saldırganca tavırlar sergileyebilir, karşı tarafı kıracak sözler sarf edebiliriz. Düşünce ve fikirlerimizi hayata hemen geçirme eğilimimiz artabilir, bu noktada enine boyuna düşünerek hareket etmek çok daha sağlıklı olacaktır. Toplumsal bazda, iletişim kazaları, şok edici haberler, yeraltı kaynaklarını ilgilendiren durumların yaşanması, trafik ve havayolu kazaları, siber saldırlar gündeme gelebilir.

10 Kasım Çarşamba günü Merkür ve Satürn arasında olumsuz bir açı meydana gelecek. İletişimde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir, bu nedenle de kendimizi ifade ederken zorlanabiliriz. Depresif ve karamsar bir ruh hali içinde olabileceğimiz için hayatımızın sorumluluklarını alamadığımızı düşünerek, altından kalkamayacağımızı hissedebiliriz. Otorite figürleri ile de anlaşmazlıklar yaşanabilir. Her ne kadar zorlayıcı bir açı olsa dahi fikirlerimizi doğru yöne kanalize ederek, kendimize yön belirleyebilir ve daha sabırlı davranarak bu zorlayıcı etkilerin altından kalkabiliriz. Toplumsal bazda devlet yöneticilerinin alacağı önemli kararlara şahitlik edebiliriz.

10 Kasım Çarşamba günü Mars ve Satürn arasında olumsuz bir açı meydana gelecek. Eylemin, iradenin ve savaşın gezegeni olan Mars’ın; engeller, sorumluklar ve otoriteyi anlatan gezegen olan Satürn ile yapacağı bu açı, eyleme geçmek istediğimiz konularda aşmamız gereken engelleri karşımıza çıkartabilir. Bu noktada önümüze çıkan engelleri iyi analiz ederek yolumuza devam etmek daha doğru olacaktır. Otorite figürleri ile yaşanabilecek çatışmalara karşı da dikkat etmeliyiz. Toplumsal bazda savaş ve şiddet olaylarının artmasına, askeri hareketlenmelere, depremlere, kazalara ve patlama olaylarına tanıklık edebilir ve bu konulardaki haberleri duyabiliriz.

12 Kasım Cuma günü yaşam enerjimizi temsil eden Güneş, Neptün ile olumlu açıda olacak. Maneviyatımız ve sezgilerimiz güçleneceği için şifa çalışmaları yapabilir, insanlara yardım edebiliriz. Aynı zamanda hayallerimizin peşinden koşma yolundaki motivasyonumuz da artabilir. Toplumsal bazda, yeni ilaçların keşfi, sağlık alanında olumlu gelişmelerin yaşanması söz konusu olabilir.

13 Kasım Cumartesi günü Merkür ve Uranüs arasında sert bir açı kalıbı meydana gelecek. Ani ve şok edici haberler alabilir, fikir ve düşüncelerimizi hemen hayata geçirebilir, zihinsel olarak gerginlikler yaşayabilir, uykuya geçmede zorlanabiliriz. Aklımızdakini karşı tarafa hemen söyleme eğilimimiz artacağından dolayı ikili ilişkilerde gerginlikler yaşayabiliriz. Toplumsal bazda, kazalar, depremler, patlamalar, ticaret hayatında yaşanacak ani gelişmeler, para piyasalarında ani iniş çıkışlar, iletişim ve internet kanalında birtakım aksaklıklar meydana gelebilir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta ortak kazanımlar ve finansal konularda ani kararlar almamaya özen göstermeli, finansal konularda alacağınız riskleri iyi değerlendirmelisiniz. Arkadaş çevrenizdeki insanların sorunları ile uğraşabilir veya sosyal çevrenizden bir arkadaşınız ile ufak tefek gerginlikler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, haberci rüyalar görebilirsiniz. Sezgileriniz ve maneviyatınız oldukça artarken hiç beklemediğiniz birisinden yardım alabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta ikili ilişkiler ve varsa ortaklı işleriniz ile ilgili ufak tefek gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularda ani kararlar almamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. İkili ilişkileriniz ve kariyer hayatınızdaki dengeleri oturtmakta zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, arkadaş çevrenizin desteğini alarak, var olan sorunlarınızı çözüme ulaştırabilirsiniz. Bekar olan Boğa burçlarının hayatlarına sosyal çevrelerinden bir partner girebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta sağlık ve çalışma hayatınızda bazı pürüzler olabilir ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu nedenle iş arkadaşlarınız ile olan gerginliklere karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Sağlığınızı ilgilendiren konularda ameliyat veya operasyon kararı alabilirsiniz. İşiniz ile ilgili konularda zorunlu seyahatlere çıkabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, daha keyifli vakit geçirebilir ve kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular biraz canınızı sıkabilir, çocuklarınız için ekstra harcamalar yapabilirsiniz. Özellikle spor kazalarına karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Özel hayatınızı ilgilendiren konularda ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru, seyahat programı yapabilir veya yeni bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta aile hayatınız, ebeveynleriniz ve ev yaşantınız gündeminizde ana maddeniz olacaktır. İkili ilişkileriniz ve ebeveynleriniz arasındaki dengeleri oturmakta zorlanabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir veya evinizde tadilat gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, finansal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, beklediğiniz bir miras veya alacağınız bir para varsa birtakım haberler alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminizde olası gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız. Seyahat programlarınızda aksaklıklar meydana gelebilir, işinizi ilgilendiren konularda zorunlu eğitimlere katılabilirsiniz. İletişiminizde daha yumuşak bir dil kullanmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, ikili ilişkileriniz ve partnerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta finansal konularınız ön planda olacaktır. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeli, finansal konularda risk almamaya dikkat etmelisiniz. Eğitimler ve varsa çocuklarınızın eğitim hayatları için harcamalar yapabilirsiniz. Bedeninizi çok fazla yormamaya dikkat etmelisiniz. Hafta sonuna doğru, sağlık ve iş hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta kariyer hayatınızda yaşanacak olan aksaklıklar ve engeller canınızı sıkabilir. Bu konularda alacağınız kararları gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. İkili ilişkilerinizde sivri dilli olmamaya özen göstermeli ve kıskançlık krizlerinin ilişkilerinizi bozmamasına dikkat etmelisiniz. Hafta sonuna doğru, çocuk sahibi olmak isteyen Akrep burçlarını gökyüzü oldukça destekliyor olacak.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta kardeşleriniz ve yakın çevrenizin sorunları ile uğraşmak sizi yorabilir, kendi kabuğunuza çekilerek, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Taşınma ve çevre değiştirme kararı alabilirsiniz. Sağlık konularına karşı da dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, aileniz ile olan sorunlarınızı çözebilir, evde ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda bu hafta bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta arkadaş çevrenize finansal yardımlar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza özen göstermeniz faydalı olacaktır. Arkadaş çevreniz ile yapacağınız işleriniz ve projeleriniz varsa bu konuda dikkatli düşünerek karar almanız sizin için faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, kardeşleriniz ile daha çok vakit geçirebilir, onların desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Ayrı zamanda yeni eğitimlere başlama kararı da alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda ani kararlar almamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Kariyerinizi ilgilendiren konularda zorlanabilir ve otorite figürleri ile çatışmalar yaşayabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar sakin kalmaya çalışmanız sizin faydanıza olacaktır. Hafta sonuna doğru, finansal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta hukuksal konularınız varsa bu konuda canınızı sıkacak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat programlarınız aksaklığa uğrayabilir, yurtdışı bağlantılı işleriniz ve eğitim konularında alacağınız kararları gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz, aynı zamanda şifa çalışmalarına da katılabilirsiniz.