800 kere köpek tarafından suratından ısırılan genç kız son halini paylaştı... İşte o değişim

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas Coppell’de köpek bakıcılığı yapıyordu. 22 yaşındaki Jacqueline Durand, 2 sene önce köpeklerin saldırısına uğradı. Durand vahşi saldırıda burnunu, kulaklarını ve yanaklarını kaybetti. Yüzünün büyük bir bölümü 800 defa ısırılarak parçalandı.

800 kere köpek tarafından suratından ısırılan genç kız son halini paylaştı... İşte o değişim

Jacqueline Durand,isimli 22 yaşındaki genç kız  2021 yılında Dr. Justin ve Ashley Bishop çiftinin köpeklerine bakıcılık yaptığı esnada dehşeti yaşadı. Genç kız köpeklerin saldırısına uğrayarak yüzünün büyük bir kısmını kaybetti.

Lucy adında bir Alman Shepard karışımı ve Bender adında bir Pitbull karışımı olan iki kurtarma köpeğinin kendi hallerinde dolaştığını belirten Durand, fark ettiklerinde ise koşarak üstüne saldırdıklarını söyledi.

800 kere köpek tarafından suratından ısırılan genç kız son halini paylaştı... İşte o değişim - Resim : 1
 
800 KEZ ISIRILDI

Köpekler genç kızı bahçeden salona kadar sürükleyerek 800 kez ısırdı. Korkunç saldırı sırasında Durand’ın burnu, kulakları, dudakları ve yanakları kemiğe kadar parçalandı. Olay komşuların sesleri duyarak polise haber vermesine kadar devam etti.

800 kere köpek tarafından suratından ısırılan genç kız son halini paylaştı... İşte o değişim - Resim : 2

18 AMELİYAT GEÇİRDİ

 Olay gününü anlatan Durand, “Yüzümden sarkan deriyi hissettiğimde öldüğümü zannettim. Gerçekten korkunçtu” dedi. Olayın sonrasında hastaneye kaldılarak 60 gün boyunca tedavi altına alınan Durand, yüzünün şeklinin yeniden oluşturulması için tam 18 ameliyat geçirdi.