ABD Meclisi'nin basıldığı sırada Trump ailesi müzik eşliğinde dans ederek olayları izledi

Donald Trump'ın oğlu Trump Jr.'ın paylaştığı görüntüleri dünyayı şoke etti. Görüntülerde Trump Jr.'ın eşi Kimberly dans ederken görülüyor. Öte yandan Donald Trump, Ivanka ve diğer aile üyeleri de aynı açıda görülüyor.

ABD seçimini kaybetmesine rağmen koltuğu bırakmamak için elinden geleni yapan ABD Başkanı Donald Trump'ın skandal görüntüleri ortaya çıktı. Trump'ın kendi adını taşıyan oğlu tarafından paylaşılan görüntülerde, ABD Meclisi basıldığı sırada Trump cephesinde yaşananlar görülüyor.

Yüksek sesli müzik ve dev ekranlardan takip edilen olaylar sırasında aile üyeleri dans ediyor ve 'vatanseverlere' teşekkür ediyor. Dışarıda insanlar ölüm kalım mücadelesi verdiği sırada Trump ailesinin dans ederek eğlenmesi büyük tepkiye yol açtı.

Babası gibi büyük tartışmalara sebep olan Donald Trump Jr. tarafından yayınlanan bu görüntülerle babasının ipini tamamen çektiği ileri sürülürken, Amerikan halkının görüntüleri izledikten sonra destekçisi olduğu Trump'a karşı antipati duymaya başladığı ifade edildi.

Sosyal medyada yayılan görüntü kısa sürede viral olurken, şu ana kadar milyonlarca kez izlendi.