Fast Food zincirlerinde çalışanların itirafları mide bulandırdı! "Seks yapmak için soğutucuya giriyorlar..."

Her zaman sağlık konusuyla gündeme gelen Fast Food zincirleri, bu sefer de çalışanlarının yaptığı itiraflarla gündemde. ABD'de fast food zincirlerinde çalışanlar popüler sosyal medya uygulaması Whisper üzerinden bir akım başlatarak, restoranlarda yaşananları itiraf etti.

Fast Food zincirlerinde çalışanların itirafları mide bulandırdı! "Seks yapmak için soğutucuya giriyorlar..."

Sağlıksız olmasına rağmen birçok insanın tercih ettiği Fast Food zincirleri, şimdi de skandallar zinciri ile gündeme geldi. sosyal medya uygulaması Whisper üzerinden fast food zincirlerinde çalışanlar adını gizleyerek çalıştıkları restoranlarla ilgili itiraflarda bulundu. İşte o mide bulandıran itiraflar!

‘HERKES UYUŞTURUCU KULANIYOR’

– ABD’nin Arizone eyaletinde ünlü bir fast food zincirinde bir çalışan, yöneticileri dahil herkesin iş yerinde uyuşturucu kullandığını öne sürdü.

– Yine ABD’de ünlü bir fast food zincirinde çalışan bir işçi, günde en az 35 hamburger çalarak evsizlere verdiğini söyledi. Sosyal medyada bu itirafın ardından çalışan, ‘Modern Robin Hood’ olarak nitelendirildi.

Fast Food zincirlerinde çalışanların itirafları mide bulandırdı! "Seks yapmak için soğutucuya giriyorlar..." - Resim : 1

‘SEKS YAPMAK İÇİN SOĞUTUCUYA GİRİYORLARDI’

– Benzer bir itiraf başka bir sandviç devinin çalışanından da geldi. İsmi açıklanmayan kişi, sosyal medyadan, çalışanların, seks yapmak için dev soğutucuları kullandığını öne sürdü.

– Bir başka çalışan da kendisini kızdıran müşterilerin içeceklerini yüzde 90 buzla doldurduğunu itiraf etti.

– Yine ABD’de meşhur bir fast food zinciri çalışanı, beğendiği kızların kredi kartlarının üzerinden isimlerini aldığını ve sosyal medya hesaplarını incelediğini söyledi.

– Meşhur bir fast food zinciri çalışanı, hamburger ve patatesleri hazırlamadan önce çoğu zaman ellerini yıkamayı unuttuğunu itiraf etti.

– Bir başka çalışan da çalıştığı süre boyunca firmada satılan kurabiyelerden yediğini söyledi.

– ABD’deki bir fast food zinciri çalışanı da yine restorandaki hemen hemen herkesin ortalıkta bile uyuşturucu kullandığını öne sürdü.

Whisper’da yapılan bu itiraflar kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, birçok kişi bu iğrenç itirafların ardından yemek yemeden önce bir kez daha düşüneceğini söyledi.

Kaynak: Sözcü