ABD'de kaybolan Tuğçe Taş'tan güzel haber!

ABD’de yaşayan ve bir haftadır haber alınamayan modacı Tuğçe Taş'tan güzel haber geldi. Tuğçe Taş'ın İstanbul'da yaşayan kardeşi Tuğberk Taş, ablasının kendilerini aradığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi.

ABD'de kaybolan Tuğçe Taş'tan güzel haber!

Tuğberk Taş, "Telefonu kaybolmuş aslında... Sadece biraz kafasını dinlemeye ihtiyacı varmış, o yüzden de çok büyütülecek bir şey olmadığını anladık" dedi.

ABD’nin Los Angeles şehrinde yaşayan 34 yaşındaki modacı Tuğçe Taş'tan 14 Ekim'den bu yana haber alınamamıştı. 

ABD'de kaybolan Tuğçe Taş'tan güzel haber! - Resim : 1
Hürriyet'in haberine göre en son Venice Beach’te görülen Tuğçe’nin ailesi ve arkadaşları, Los Angeles polisi ve Türk Başkonsolosluğu’ndan yardım istemişti.

ABD'de kaybolan Tuğçe Taş'tan güzel haber! - Resim : 2

 Tuğçe için ‘Kayıp aranıyor’ ilanları hazırlayan polis, posterleri Tuğçe’nin zaman geçirdiği yerlere astı. 

Tuğberk Taş: Telefonu kaybolmuş...

Olayla ilgili konuşan Tuğçe'nin kardeşi Tuğberk Taş, annesinin şu an ablasının yanında olduğunu ve ablasının iyi olduğunu söyledi. Tuğberk Taş, şöyle konuştu.

"Biz Tuğçe’den bir haber alamıyorduk 1 haftadır. Telefonuna ulaşamıyorduk, mesajlar atıyorduk gitmiyordu, telefonu kaybolmuş aslında çok da büyütülecek bir durum değil ama tabii ki annem ve ablam olduğu için sadece bizim hayatımızda o yüzden arama çalışması başlattık ki bulabilelim. Sonrasında çok korkulacak bir şey olmadığını öğrendik. Sadece biraz kafasını dinlemeye ihtiyacı varmış, o yüzden de çok büyütülecek bir şey olmadığını anladık. Annem de Tuğçe’nin yanına gitti şu an durumu iyi, her şey yolunda sabahta görüştüm kendisiyle herhangi bir şeyi yok. Kendisine telefonda aldık herhangi merak edilecek bir durum yok.’’