"Çift aşılıyım" diyen ünlü sunucu Delta varyantına yakalandığını açıkladı!

ABD'li TV sunucusu Catt Sadler, Son dönemde en yaygınlaşan Delta varyantına yakalandı. Catt Sadler, yaşadıklarını anlattı ve bir dizi uyarılarda bulundu.

"Çift aşılıyım" diyen ünlü sunucu Delta varyantına yakalandığını açıkladı!

ABD'li TV sunucusu Catt Sadler, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda test sonucunun pozitif çıktığını ve kendisine Delta varyantı bulaştığını açıkladı.

46 yaşındaki Sadler, yaptığı paylaşımda, "Covid'e yakalanmış birine bakıyordum (gerçi o sırada bunun sadece grip olduğunu düşünüyorduk) bu yüzden virüsle yakın temasa geçtim. Çift aşılıyım ve bu süreçte maske taktım" dedi.

 Delta varyantının ne kadar 'acımasız ve oldukça bulaşıcı' olduğuna şaşırdığının altını çizen Sadler, aşı olmasına rağmen 'şiddetli' semptomlar yaşadığını sözlerine ekledi.

'İki gündür ateşim var, vark başım sürekli ağrıyor, yataktan çıkmak için bile enerjim yok' diyen Sadler, insanların 'salgının bitmediğini anlamaları' için hikayesini paylaştığını söyledi.

Sadler, 'Eğer aşı olmadıysanız ve maske takmıyorsanız, sizi temin ederim ki böyle hissetmek istemezsiniz' sözleri ile Delta'ya karşı uyardı.