ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu 11 bin 153 dolara tamirci alacağını duyurdu

6 bin 600 sterline çalışacak şoför arayan İngiltere gündemdeyken ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu aylık 11 bin 153 dolar maaşla otomobil tamircisi aradığını duyurdu. Söz konusu rakam yaklaşık 98 bin TL'ye tekabül ediyor.

ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu 11 bin 153 dolara tamirci alacağını duyurdu

ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğunun Twitter hesabından iş ilanı yayımlandı. İlanda konsolosluğa otomobil tamircisi alınacağı ve tamirciye aylık 11 bin 153 dolar maaş verileceği belirtildi.

Konsolosluk elaman arıyor
Kuruma ait araçların bakımından ve temizliğinden sorumlu olacak otomobil tamircisinde aranacak özellikler; orta düzeyde İngilizce bilgisi, 5 yıllık ehliyet, harita okuyabilme yeteneği, temel seviyede bilgisayar becerisi ve konsolosluğun yakınlarındaki hastane, karakol ve itafiye istasyonunun yerini bilmek olarak sıralandı.

İlanın ortaokul ve lise mezunlarına yönelik olduğu belirtilirken en az 3 yıl deneyim gerektiği de vurgulandı. Haftada 40 saat çalışma öngörülen pozisyon için olumlu dönüş yapılan adayların dil veya yetenek testine çağrılabileceği ya da sözlü mülakata davet edilebilecekleri kaydedildi.