ABD'de iğrenç olay!

ABD'nin San Jose kentinde 1 yaşındaki bebeğin yüzüne bilerek ve isteyerek ösküren yüzü maskeli yaşlı kadın polis tarafından her yerde aranıyor. İşte o görüntüler...

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) San Jose kentinde meydana gelen olayda yiyecek satılan bir dükkana gelen şüpheli kadın sipariş vermek için sıraya girdi. Güvenlik kamerasına takılan görüntülerde dükkana giriş anı ve içerideki hareketleri tespit edilen kadın sırada beklediği anlarda annesinin taşıdığı bebek arabasında yatmakta olan 1 yaşındaki bebeğin yüzüne doğru bilinçli bir şekilde öksürdü.

60'lı yaşlarda olduğu bildirilen kadının üzerinde beyaz kıyafetler ve yüzünde maske takılı olduğu görülüyor. Sırada uzun süre beklemekten sıkıldığı ve sinirlendiği bildirilen kadının maskesini indirerek bebek arabasındaki 1 yaşındaki bebeğe tükürdüğü anlar da güvenlik kamerasına yakalandı.

Polis yetkilileri olayın şüphelisi kadını yakalayabilmek için harekete geçti. San Jose Polis Teşkilatı kadının yakalanabilmesi için halktan da yardım istedi. Kadın olay anının videosu paylaşılarak sosyal medya duyurularıyla aranıyor.