Efsane oyuncu Payitaht Abdülhamid'e dahil oldu! Rolüyle damga vuracak!

Payitaht Abdülhamid'de Abdülhamid Han karakterini canlandıran ünlü oyuncu Bülent İnal'ın oynadığı TRT 1'in sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid'e bomba bir isim dahil oldu. Sinema, tiyatro ve seslendirme sanatçısı Altan Erkekli, Cassel rolüyle Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna katıldı.

Efsane oyuncu Payitaht Abdülhamid'e dahil oldu! Rolüyle damga vuracak!

Ünlü oyuncu Bülent İnal'ın başrolünde olduğu Payitaht Abdülhamid, reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid'e bir bomba oyuncu daha katıldı. Afili Aşk, Yalan Dünya, Dengi Dengine, Bir İstanbul Masalı gibi bir çok başarılı yapıma imza atan Sinema, tiyatro ve seslendirme sanatçısı Altan Erkekli, 135. bölüm itibarıyla diziye dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında yayımlanan ve merakla izlenilen Payitaht Abdülhamid dizisine, deneyimli oyuncu Altan Erkekli, katıldı.

Efsane oyuncu Payitaht Abdülhamid'e dahil oldu! Rolüyle damga vuracak! - Resim : 1

İngiliz Kralı’nın yakın dostu Alman maliyesinin danışmanı olan Cassel, daha önce Mısır’da görev yapmış, kendi şirketleri adına bir sömürü sistemi kurmuştur. Şimdi Sultan Abdülhamid’in karşısına yatırımcı olarak gelecektir. 

Osmanlı’nın yeni bir mali düzenle yıkılabileceğini düşünür. Bu yüzden de müttefikler edinecektir. Karizmatik, son derece şık ve dünya siyasetine hakim birikimli bir karakteri canlandıracak olan Erkekli, diziye damga vuracak.

Efsane oyuncu Payitaht Abdülhamid'e dahil oldu! Rolüyle damga vuracak! - Resim : 2