Hamile kedisini ve karnındaki üç bebeğini pişirip yedi! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor...

Aç olduğu için beslediği kedisini kesip yediği anları kendi sosyal medya hesabından paylaşan cani, dehşete düşürdü. Doğmamış yavru kedileri de kızarttığı anları paylaştı. Verdiği ifadede aç olmasının yanı sıra kedi etinin tadını merak ettiğini söyledi, ifadesi kan dondurdu.

Hamile kedisini ve karnındaki üç bebeğini pişirip yedi! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor...

Endonezya’da yaşayan Rahmar Dhani isimli adam yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla görenleri dehşete düşürdü. Hamile evcil kedisini ve doğmamış yavrularını öldürüp tavada kızartan adamın ifadesi kan dondurdu.

"Kızarmış kedi ve biber”

Hastalıklı adam sosyal medya paylaşımına, “Bu sabah kahvaltım yan tarafta hasat edilen kızarmış kedi ve biber” notunu ekledi. 26 yaşındaki adamın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. O paylaşım şikayet edildi. Paylaşımına eklediği diğer notlar, görenleri şaşkına çevirdi. Öğrenci olduğu bilinen 26 yaşındaki Rahmar Dhani, "Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın adıyla" yazarak Allah'a dua bile etti.

Evcil hamile kedisini katleden 26 yaşındaki Endonezyalı adamın gönderisini bir sosyal medya kullanıcısı görüp polise şikayet etti. Şikayetin ardından Rahmar Dhani 24 saatten kısa bir süre sonra tutuklandı.

"Merak ettiğim için öldürdüm"

Kuzey Bengkulu Polisi Suç Soruşturma Birimi Başkanı Teguh Ari Aji, “Suçlu meraklı bir kişi olduğu için kedi eti denemek istediğini söyledi. Bu yüzden evcil kedisini katletti, derisini yüzdü ve tüketmek için kızartma yaptı” dedi.

Dehşeti yaşatan adam polise verdiği ifadesinde, “Kedi yanıma geldiğinde ben acıktım ve çok titriyordum. Merak ettiğim için onu öldürdüm. Kedi etini denemek istedim. Yemeğimi yediğimde enerjim yerine geldi. Etten çok kemik vardı. Bu yüzden uylukları pişirdim ancak kaburgaları çok sert olduğu için yenebilecek durumda değildi” diye konuştu.

Hamile kedisini ve karnındaki üç bebeğini pişirip yedi! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor... - Resim : 1