Acun Ilıcalı resmen açıkladı

Acun Ilıcalı'nın yapım ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2020'nin başlama tarihi kesinleşti. Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin 16 Şubat 2020 Pazar günü başlayacağını açıkladı. Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler takımından oluşacak.

Acun Ilıcalı resmen açıkladı

Dün akşam TV8'de yayınlanan Eser Yenerler Show'un özel bölümüne konuk olan Acun Ilıcalı, merakla beklenen Survivor 2020 hakkında açıklamalarda bulundu. Takımlarda yarışacak oyuncuların belirlenmeye devam edildiğini ifade eden Ilıcalı, 16 Şubat Pazar günü ilk bölümün ekranlara geleceğini duyurdu.

16 Şubat tarihinde başlayacak Survivor, bu sezon ünlüler-gönüllüler konseptiyle ekranlara gelecek. Geçtiğimiz günlerde TV8'in internet sitesinde, 'Survivor 2020’ için İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'da seçmelerin başladığı duyurulmuştu.

Ünlüler takımında olacağı kesinleşen ilk isim ise ‘Çok güzel Hareketler Bunlar’ ile yıldızı parlayan Ersin Korkut olacak. Öte yandan Acun Ilıcalı, daha önce ‘Survivor'ın ilk şampiyonu Uğur Pektaş'ın yüzde 90 ihtimalle, 2020 kadrosunda yer alacağını söylemişti.