Acun Ilıcalı'dan Ayça Çağla Altunkaya ile ilk paylaşım

Survivor nedeniyle Dominik'e gittikten sonra karantina nedeniyle Türkiye'ye dönemeyen Acun Ilıcalı, yeni yaşını yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte kutladı. Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında?

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, Dominik'te düzenlenen doğum günü partisi ile 51'inci yaşını kutladı. Kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte Dominik'te bulunan Acun Ilıcalı'ya sürpriz doğum gününü Esat Yontunç yaptı.

Doğum günü fotoğraflarını Instagram'dan paylaşan Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile ilk kez fotoğraf paylaştı. Acun Ilıcalı fotoğrafın notuna "Hayatımın en uzun doğum günüydü. 3 kıtada kutladım. Kutlayan herkese çok teşekkürler, iyi ki varsınız" notunu yazdı.

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında?

1999 Yalova doğumlu olan Ayça Çağla Altunkaya, 21 yaşındadır. Sevgilisi Acun Ilıcalı ise 29 Mayıs 1969 doğumludur. Basketbol ile ilgilenen Ayça Çağla Altunkaya, hemşirelik okulundan mezun olmuştur. Hala Yalova'da ikamet eden Ayça Çağla Altunkaya, geçtiğimiz günlerde Survivor'un çekildiği Dominik Cumhuriyeti'nde ortaya çıkmıştır.

İkilinin aşk yaşadığı ilk kez, Acun Ilıcalı'ya ait sürat teknesinde çekilmiş fotoğraf sonrası ortaya çıkmıştır. Ayça Çağla Altunkaya'nın, Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile olan benzerliği de internetin en çok konuşulan konularından biri olmuştu.