Acun Ilıcalı hakkındaki Survivor iddiası bomba

Acun Ilıcalı'nın ekonomik sıkıntıya girdiği iddiaları konuşulurken Survivor bombası patladı. Reklam gelirlerinde düşüş yaşayan Ilıcalı'nın, Survivor'u Türkiye'de çekmeye karar verdiği iddia edildi. Peki Survivor Türkiye'de hangi ilde çekilecek? İşte o iddianın detayları...

Acun Ilıcalı hakkındaki Survivor iddiası bomba

Acun Ilıcalı'nın reklam gelirlerinde düşüş yaşanmasından dolayı Survivor çekimlerini Türkiye'ye taşıyacağı iddia edildi. Peki Survivor Türkiye'de nerede, hangi ilde çekilecek? İşte Survivor iddiasının detaytları....

Reklam gelirlerinde ciddi bir düşüş olduğu iddia edildi

Yayımlandığı ilk günden beri Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri yapılan Survivor Ünlüler-Gönüllüler için ortaya atılan iddia duyanları şaşırttı. Medya patronu Acun Ilıcalı'nın ekonomik sıkıntılar çektiği söylentileri hızla yayıldı. Reklam gelirlerinde ciddi bir düşüş olduğu iddia edilen Ilıcalı'nın kemer sıkma politikası uygulayacağı konuşuluyor.

Acun Ilıcalı hakkındaki Survivor iddiası bomba - Resim : 1

Survivor'ın uzun yıllardır Dominik Cumhuriyeti'nde çekilmesi, Survivor'ın kalabalık bir yapım ekibi ve yarışmacı grubuna sahip olması yüksek maliyetlerin masaya yatırılmasına neden oldu. Bu sebeple Acun Ilıcalı, ilk olarak kemeri Survivor'dan sıkmaya başladı. 

Giderleri azaltmak için yarışmayı Türkiye'de çekmeye karar verdiği ileri sürüldü

İddialara göre, Acun Ilıcalı'nın giderleri azaltmak için yarışmayı Türkiye'de çekmeye karar verdiği ileri sürüldü. 

Acun Ilıcalı hakkındaki Survivor iddiası bomba - Resim : 2

Düzce'nin Gölormanlı köyünden arazi aldığı iddia edildi

Medyaradar'da yer alan habere göre, Acun Ilıcalı'nın çekimleri Türkiye'ye taşıyacağı, bunun için ise Düzce'nin Gölormanlı köyünden arazi aldığı iddia edildi.

Araziyi 18 milyon TL'ye satın aldığı öğrenildi

Ilıcalı'nın 50 dönümlük bir çiftlik arazisini 18 milyon TL'ye satın aldığı öğrenildi. Yerel gazetelerde ve internet sitelerinde satışın gerçekleştiği konusunda haberler paylaşılmaya başlandı.