Acun Ilıcalı'dan ayrılık iddialarına yanıt geldi! Kendisinden 30 yaş küçük sevgilisiyle...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Norwich City ile kozlarını paylaştı. Ailesiyle birlikte maçı izleyen Acun Ilıcalı, magazin gündemine düşen ayrılık iddialarına yanıt verdi.

Acun Ilıcalı'dan ayrılık iddialarına yanıt geldi! Kendisinden 30 yaş küçük sevgilisiyle...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve teknik direktörlüğünü Shota Arveladze'nin yaptığı Hull City, İngiltere Championship'in 3. haftasında Norwich City'i 2-1 yenerek liderliğe yükseldi. Takımın sahibi Acun Ilıcalı, heyecan dolu maçı ailesiyle beraber izledi.

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın yaklaşık iki yıldır dolu dizgin aşk yaşadığı 23 yaşındaki sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile yollarını ayırdığı iddia edilmişti. 4 kız babası olan Acun Ilıcalı, kızlarına olan bağlılığıyla biliniyor. 

Eski eş arayı kızıştırdı!

Acun Ilıcalı katıldığı davetlere Altunkaya'yı götürmeyince ayrılık iddiaları da aldı başını gitti. İlişkileri hakkında pek konuşmayan ikilinin ayrıldığı iddiları ortaya çıkmıştı. 

Geçtiğimiz günlerde kızı Melisa ile fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'ndan bir hamle gelmişti. Ilıcalı'nın paylaşımının altına 'kalp emojisi' atan eski eş, kafaları karıştırmıştı.

Sahip olduğu takımın maçından fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Acun Ilıcalı, tüm iddialara yanıt verdi. Kızları ve torununun birçok karesini paylaşan Ilıcalı son olarak sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı. Acun Ilıcalı'nın bu hamlesi tüm iddiaları çürüttü.

Acun Ilıcalı'dan ayrılık iddialarına yanıt geldi! Kendisinden 30 yaş küçük sevgilisiyle... - Resim : 1