Bir gecede kazandığı para dudak uçuklattı

Bir sosyal medya kullanıcısının iddiasına göre Acun Ilıcalı'nın sadece SMS oylamasından kazandığı para dudak uçuklatan cinsten.

Bir gecede kazandığı para dudak uçuklattı

Geçen yıl pendeminin de etksiyle bir çok dizi ara vermişti. Acun Ilıcalı bu durumu yani krizi fırsata çevirdi ve Dominik’te Survivor yarışmasını tam gaz sürdürdü. Bu sayede reytinglerde de başı çekti.

Merak edilen diğer bir konu ise Acun Ilıcalı’nın Survivor yarışmasının sadece bir bölümünden ne kadar kazandığı oldu?

Bir sosyal kullanıcısının iddiasına göre Acun Ilıcalı’nıun sadece Survivor finalinde SMS oylamasından kazandığı para dudak uçuklatacak cinsten.

Sosyal medya kullanıcısının açıklaması tam olarak şöyle; "Geçtiğimiz günlerde Survivor Panorama yayınına konuk olan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz sezonun Survivor finaline ima yaparak “Bir Survivor finalinde SMS oylaması sonuçları 901.000-900.000 şeklinde şekillenmişti, hepimiz çok şaşırmıştık.” ifadelerini kullandı.. Böylece geçtiğimiz sezon şampiyonun yalnızca yaklaşık 1000 oy farkla belli olduğu ve bu final oylaması sonucunda Acun Medya’nın kasasına 5 Milyon TL’nin üzerinde para girdiği anlaşıldı" notunu düşerek paylaşım yaptı!