Acun Ilıcalı'da girişimcilik bitmiyor! Bu kez de İtalya'yı salladı

Muhabirlikten medya patronluğuna kadar çıkan Acun Ilıcalı'da girişimcilik bitmiyor. Son olarak futbol takımı satın alan Acun Ilıcalı, memleketine kurduğu terlik fabrikasının meyveleri topluyor. İtalya'da Acun Ilıcalı'nın markası büyük ilgi gördü.

Acun Ilıcalı'da girişimcilik bitmiyor! Bu kez de İtalya'yı salladı

TV8 kanalını satın alarak büyük başarılar elde eden Acun Ilıcalı, son olarak takım satın almıştı. Memleketine 2018 yılında terlik fabrikası kuran Acun Ilıcalı, markasının meyvelerini toplamaya devam ediyor. Moda haftasında Ilıcalı'nın terlikleri büyük ilgi gördü. 

300 kişilik ekibin yüzde 80'i kadın

Terlik tutkusuyla dikkat çeken ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, 2018 yılında memleketi Erzurum'da 300'den fazla kişiye istihdam sağlayan terlik fabrikası açmıştı. Bu 300 kişilik ekibin %80'i kadın çalışanlardan oluşmaktadır. Zaman içinde hem iç pazarda, hem de yurt dışında büyük talep gören terlikler, İtalya'da fuarda ilgi çekti.

İtalya'nın ilgisini çekti 

Acun Ilıcalı ve Can Melek ortaklığı ile kurulan firma, her geçen yıl daha da büyüyor. Ürünlerini Türkiye'deki en yaygın ve prestijli firmalara göndermekte kalmayıp, güçlü öz kaynak ve yüksek üretim kapasitesi sayesinde Almanya, İtalya, Bulgaristan, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Fransa gibi ülkelere de ihraç ediyor.

Acun Ilıcalı'da girişimcilik bitmiyor! Bu kez de İtalya'yı salladı - Resim : 1