Acun Ilıcalı'dan olay açıklamalar! Resmen diskalifiye...

Ekranların en çok ve severek izlenen yarışma programı Survivor gündeme bomba gibi düştü. Yarışmanın yayınlanan fragmanında tüm detaylar ortaya çıktı. Acil durum konseyi toplandı ve adadan ayrılacak olan bir isim resmen açıklandı.  Acun Ilıcalının yaptığı açıklamalar ise büyük bir şok yaşattı.

Acun Ilıcalı'dan olay açıklamalar! Resmen diskalifiye...

Survivor’ın son fragmanında ortalık adeta karıştı. Yarışmada bu akşam ayrı bir heyecan yaşanacak çünkü eleme olması beklenirken diskalifiye şoku yaşanacak.

Acil durum konseyi toplanıyor

Fragmanda yer alan ufak detayda acil durum konseyi toplanıyor ver Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamalyla bir kişinin diskalifiye edileceği yorumlandı.

Fragmanda “Sizin sağlığınız her şeyden daha önemli” açıklamasını yapan Acun, akıllara o isimi getirdi.

Akıllara gelen ilk isim Reşat oldu ancak bir isim daha var o da Duygu… Sembol oyununda ciddi boyutta sakatlanan Duygu hastaneye kaldırılmıştı.

Hastaneye kaldırılan Duygu yarışmadan uzun süre ayrı kalmıştı.

İlk bölümlerde ise sakatlanan diğer oyuncu ise Reşat olmuştu. Herkes Reşat’ın direk diskalifiye olacağını düşünmüştü ancak Acun Ilıcalı seyirciyi yine şaşırtmıştı.

Acun Ilıcalı’dan Reşat için açıklaması

Survivor yarışmasının ilk bölümlerinde ciddi bir sakatlık yaşayan Reşat Hacıahmetoğlu’nun durumunun çok ciddi olduğunu ise “Metin Hoca ile görüştüm ben durum hiçte senin anlattığın gibi değil” sözlerini dile getirerek açıklamıştı. Reşat ise “Gerekirse tek kolumla tek bacağımla yarışırım ama gitmek istemiyorum” sözlerini dile getirerek yarışmada kalmak istediğini dile getirmişti. Fragmanı yayınlanan 10. bölümde ise yarışmaya kimin veda edeceği ortaya çıkacak.