Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Al Saloussi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi özel jet bulamayınca bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçak kapattı. Peki, Mohammed Al Saloussi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Al Saloussi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile evleneceğini duyurmuştu. Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi, özel jet bulamayınca uçak kapattı. Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Mohammed Al Saloussi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Al Saloussi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? - Resim : 1

Mısırlı bir şeyhin oğlu olan iş insanı Muhammed Al Saloussi 36 yaşında. ABD’nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding’te yöneticilik yapan Al Saloussi’nin adına kayıtlı 11 şirket bulunuyor.

 Fakat hiçbirinin ulaşılabilir bir internet adresi ya da hangi sektörde faaliyet gösterdiğine dair bilgi bulunmuyor. 2020’de yayınlanan ‘En Zengin Araplar’ listesinde 18’inci sırada yer alan Al Saloussi’nin yıllık geliri 1.2 milyar dolar olarak açıklandı. Aynı zamanda yapımcılık ve DJ’lik de yapan genç işinsanının adı bir dönem Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan’la da anılmıştı.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Al Saloussi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? - Resim : 2

ÇALINTI FERRARİ ALMIŞ

Al Saloussi’nin ismi, yabancı basında Mart 2021’de çalıntı Ferrari haberleriyle yer aldı. 2019’da 1.4 milyon dolara aldığı Ferrari’nin çalıntı olduğu ortaya çıkmıştı.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Al Saloussi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? - Resim : 3

O BENİM HAK ETTİĞİMİN EN İYİSİ

Şeyma Subaşı eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi: “Ben eşsizim, çok özelim. Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum. Tanrı da bana bunu verdi. O benim hak ettiğimin en iyisi. Seni seviyorum Meedo.”

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Al Saloussi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? - Resim : 4

"HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

Subaşı, "3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında." şeklinde konuştu.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Al Saloussi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? - Resim : 5

ACUN ILICALI'NIN DA HABERİ VAR

Mısırlı sevgilisiyle mutlu bir ilişkisi olduğunu belirten Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı'nın da evlilik kararından haberi olduğunu söyledi.