Acun Ilıcalı'nın fotoğrafına Şeyma Subaşı'ndan kırmızı kalpli yorum! "Nafaka mı bitti Şeyma abla?"

Şeyma Subaşı 2018 yılında boşandığı kızının babası Acun Ilıcalı'nın fotoğrafına kırmızı kaplı yorum yaptı. Takipçilerden "Nafaka mı bitti Şeyma abla?" yorumu geldi.

Acun Ilıcalı'nın fotoğrafına Şeyma Subaşı'ndan kırmızı kalpli yorum! "Nafaka mı bitti Şeyma abla?"

2017 yılında ilişkilerini evlilikle taçlandıran Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin evlilikleri sadece bir sene sürmüştü. Çiftin birlikteliklerinden 'Melisa' adında kızları olmuştu. Boşandıktan sonra iki tarafta yaşadıkları aşklarla oldukça konuşulmuştu.

Acun Ilıcalı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile yaşadığı aşk ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Şeyma Subaşı ise Mısırlı milyarder aşkı Mohammed Alsaloussi ile ile uzun süren ilişkisini bitirmişti. 

Acun'un yağtığı paylaşıma Şeyma Subaşı'nın hamlesi olay oldu!

Acun Ilıcalı kızı Melisa Ilıcalı ile çimlerde sarıldığı pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ilıcalı paylaştığı fotoğrafa, "Cennette bir melekle" notunu düştü. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Ilıcalı'nın paylaşımına kırmızı kalpli yorum bıraktı.

Sert eleştiri!

Şeyma Subaşı'nın yaptığı yoruma sosyal medyada yorum yağdı. Kullanıcılar Şeyma Subaşı'yı sert eleştirdi. Takipçilerden, 'Nafaka bitti mi Şeyma abla?' yorumları geldi.

Acun Ilıcalı'nın fotoğrafına Şeyma Subaşı'ndan kırmızı kalpli yorum! "Nafaka mı bitti Şeyma abla?" - Resim : 2