MasterChef'te duygu dolu anlar! 3 evet aldı ama hikayesiyle Türkiye’yi ağlattı

Acun Ilıcalının kanalı tv8'de yayınlanan MasterChef'te duygu dolu anlar yaşandı! Şeflerden 3 evet alan Pınar Taran hikayesiyle Türkiye’yi ağlattı. Mehmet Şef'in gözleri doldu.

MasterChef'te duygu dolu anlar! 3 evet aldı ama hikayesiyle Türkiye’yi ağlattı

MasterChef’te son yayınlanan bölümde yarışma heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Ancak yarışmacıların hikayeleri bazen yarışmadan daha öne çıkabiliyor. Bunlardan birisi de Pınar Tanar oldu. Pınar Tanar hikayesiyle tüm Türkiye’yi ağlattı. Mehmet Şef’in ise gözleri doldu.

tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’te duygu dolu anlar yaşandı. MasterChef Türkiye 2021'de eleme turunun heyecanı devam ederken şeflerin tabağını çok beğendiği Pınar Tanar, 3 evet oyu aldı. Ancak Pınar Tanar’ın hayat hikayesi herkesi duygulandırdı.

Mehmet Şef “Sakıncası yoksa baban nerede anlatabilir misin?” diye sorunca Pınar Tanar’ın gözleri doldu. Pınar Tanar Mehmet Şef’in sorusu karşısında şunları anlattı, “Galiba kendisi başka bir şehre yerleşmiş. Öyle duymuştum. Aslına bakarsanız hani uzun senedir sürekli annemleyiz. Ben de zaten 17 yaşından beri yalnız yaşıyorum. Arada bir ailemin yanına gidiyorum hep çalışmaktaydım. Annem sağ olsun babamın eksikliğini kapattı. Zaten bu konuda anneme buradan çok teşekkür ederim. Siz de bir babasınız ve kızınız var. Ne kadar değerli olduğunu siz biliyorsunuz. Ama annem sağ olsun o eksikliği kapattı. Ben de tek başıma hayatta ilerliyorum.

MasterChef'te duygu dolu anlar! 3 evet aldı ama hikayesiyle Türkiye’yi ağlattı - Resim : 1

Pınar Tanar’ın annesi ise şunları anlattı; “Pınar kendini kardeşi için feda etti. Hep çalıştı. Kardeşi de kendi imkanlarıyla burslu bir şekilde yurtdışında üniversitede. Burs kazandı. Şu anda zaten Almanya'da yaşıyor. Pınar'la beraber burada devam ediyoruz yaşamımıza. 

Emekliliği hak ettikten sonra boş kalmamak adına Emlak Danışmanlığı yapıyorum. Yani hala çalışıyorum. Emekliliğimden sonra da çalışmaya devam ediyorum. Tek başınıza hayat mücadelesi gerçekten çok zor. Çok şükür alnımızın akıyla bu işin altından kalktık.” 

Mehmet Şef, Tüm anlatılanlar sonrasından ise “Şu anda yıllarca vermiş olduğunuz emeğinizin gururunu yaşıyorsunuz. Kızınız üçümüzden de evet oyu aldı. Bu gururu da sizin önlüğü takarak bir kez daha yaşamınızı istiyoruz”  

Daha sonra ise Pınar Tanar’ın annesi kızına MasterChef önlüğünü giydirdi.