Mehmet Şef yeni projesini açıkladı! MasterChef'ten ayrılıyor mu?

Acun Ilıcalı'nın kanalı ve yapımcılığı aracılığıyla ekranlara gelen MasterChef Jürisi Mehmet Yalçınkaya yeni projesini açıkladı. Daha önce de sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ve yarışmacılara olan davranışlarıyla pek çok kez gündeme gelen Mehmet Şef'in ayrılacak iddiası gündem oldu.

Mehmet Şef yeni projesini açıkladı! MasterChef'ten ayrılıyor mu?

tv8’in ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef’te ortaya atılan yeni iddia çok konuşulacak.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığıyla tv8 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni yarışma programı MasterChef’te Mehmet Şef’in ayrılacağı iddiaları sosyal medyada zirveye oturdu.

Sosyal medya hesabından yeni projesini açıklayan Mehmet Yalçınkaya, Masterchef yarışmasından çekiliyor mu?

Kısa süre önce Acun Ilıcalı hakkında söylediği sözlerke gündeme gelen Mehmet Yalçınkaya, “Benim mesela, Masterchef Türkiye'ye girmem Acun Ilıcalı'nın bizzat müdahalesiyle gece 02.30'da olmuştur. Eğer Acun Ilıcalı o anda "Ya boş verin, neyi seyredeceğim" dese, ama tabii ki işte o anda jüri eksikliği var” ifadelerini kullanmıştı.

Mehmet Şef yeni projesini açıkladı! MasterChef'ten ayrılıyor mu? - Resim : 1

Yine sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan MasterChef Mehmet Yalçınkaya “Danilo ve Somer Şefim, ben sizlere söz veriyorum. Yakında benim kitabım çıkacak biliyorsunuz. Sadece esnaflara ve Türk yemeklerine odaklanmış olacak. Bunu yeni şefler için yapacağım. Gerçekten uğraşacağım” sözlerini dile getirerek; canlı yayında Denizden isimli kitabını resmen açıkladı!”

Mehmet Şef bu açıklamalarından sonra sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi “Mehmet Şef, yazar olacak büyük ihtimalle, yarışmadan çekilir artık” tarzında yorumlarda bulundular.