Elendikten sonra ilk kez konuştu! Survivor İlayda Şeker her şeyi itiraf etti!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021'den elenen ünlüler takımı yarışmacısı İlayda Şeker her şeyi itiraf etti. İşte İlayda'nın bomba açıklamaları...

Elendikten sonra ilk kez konuştu! Survivor İlayda Şeker her şeyi itiraf etti!

Survivor 2021'e son veda eden yarışmacı İlayda Şeker olmuştu. Hem ünlüler hem de gönüllüler takımında yer alan Survivor İlayda, vedanın ardından ilk kez konuştu.

İşte o açıklamalar...

TV8'de yayınlanan 'Survivor 2021'in ilk haftalarında gönüllüler takımından ünlülere geçen İlayda Şeker, yarışmaya ilişkin her şeyi anlattı. Şeker, Survivor'daki favori isimlerini de söyledi.

Survivor'da en zorlandığın an? 

Altı hafta boyunca market ödülünü kazanamamıştık ve çok aç kalmıştık. Islak yattım zamanlar oldu, ayakkabılarımız zaten hiç kurumadı. O altı hafta bizi çok zorlamıştı.

Vedanın ardından takımda neler değişir? 

Kuvvetli bir takım, iyi yarışmacılar var. Elenmemin ardından daha da güçleneceklerine inanıyorum.

Adada kalmayı senden daha az hak ettiğini düşündüğün biri var mı? 

Hak etmediğini düşündüğüm hiçbir yarışmacı yok. Ada yaşantısı çok zor. Bence herkes sonuna kadar gitmeyi hak ediyor.

Survivor'daki favori ismin kim? 

Favori ismim yok, isimlerim var. Karakteriyle, duruşuyla, performansıyla Sergen. Daha sonra İsmail Balaban diyorum. Gerçekten o da hak ediyor, çok iyi bir yarışmacı. Poyraz, Batuhan. Kızlardan Merve, Melis, Aleyna'lar, Ayşe, Bence orada olan herkes gerçekten hak ediyor. Hepsi favori.

Elendikten sonra ilk kez konuştu! Survivor İlayda Şeker her şeyi itiraf etti! - Resim : 2

Senin için ada yaşantısı nasıldı? 

Hem çok zor, hem de çok kolaydı. İnsan bazen bir dönüm noktasına geliyor. O zaman günler geçmek bilmiyor. Bazen de zaman o kadar hızlı akıyor ki.

Gönüllüler takımından ünlüler takımına geçmen sana avantaj sağladı mı? 

Gönüllü arkadaşlara kızmıyorum. Sporcu kimliğim olmadığını biliyorlardı. Sadece onlara kırılma anım, o da beş dakika sürdü; keşke performansımı değerlendirip gönderselerdi. Oyuna çıkmadan hepsi ismimi söyledi. Hepsi 'keşke göndermeseydik' dediler. Problem değil, 'kaderim' diyebilirim.

Seni en çok ne çok zorladı? 

Acıktığım zaman uyuyordum. Dedemi çok özlüyordum çünkü dedemle birlikte vakit geçiriyordum. Yaşlı olduğu için hep aklımın bir köşesinde 'ne yapıyor, iyi mi, nasıl oldu?' gibi sorular vardı.

Batuhan gerçekten bu birinciliği hak etmediğini mi düşünüyordu? 

Takımda kimse Batuhan için pozitif şeyler söylemedi. En son gerçek kimliğini Melis gördü. Onun düşüncesi. Herkes kalbinin ekmeğini yiyor. Ona da yarışma boyunca başarılar diliyorum.

Elendikten sonra ilk kez konuştu! Survivor İlayda Şeker her şeyi itiraf etti! - Resim : 4

Arkadaşlarınla Batuhan'ı yazmaları konusunda anlaştın mı?

İlk başlarda yakın arkadaştık. Değişimler ve sürekli yanlış anlaşılmalardan dolayı Batuhan'dan uzaklaşmıştım. Fakat kimseye 'onu yazın' demedim. İnsanları ya ada yaşantısına göre ya da performansına göre yazdım. Düzelttiğimizi sanıyordum ama hala öyle düşünüyorsa onun sorunu.

Batuhan'la yaşadığınız tartışmada büyük tepki gösterme sebebin neydi? 

Tartışma sırasında yanlış bir kelime kullandım. 'Delikanlı' kelimesini kişiliğine, karakterine söylemediğimi belirttim. 'Cesurca' demek istemiştim. 'zaten iyi bir yarışmacısın, çıkıp herkesi seçebilirsin' demek istemiştim.

Çağrı'nın, Murat Ceylan'ın üzerine yürümesi konusunda onun samimi olmadığını söylemenin asıl sebebi neydi? 

Üst üste bir çok insanla tartışmıştı. Bir de olay eklenince samimi bulmadığımı söylemiştim. Fakat son zamanlarda çok yakın olduk. Hatta gittiğinde üzüldüm. O o zamandı, şu an aynı düşünceye sahip değilim.

'Survivor benim için bitmiştir' sözünü neden söyledin? 

Bunu söylediğim ödül oyunda tüm rakiplerimle başa baş geldim. Güç kuvvet gerektiren konularda hep benim bir adım önüme geçip parkuru tamamladılar ve atışlarda başarılı oldular. Kendime bunu yediremedim. Kol kuvvetim olmadığı için bu cümleyi kullandım. Pişman mıyım, evet pişmanım. Beni destekleyen herkesten özür dilerim. Bizi destekleyen tüm insanlara şunu söylemek istiyorum; hayat sevince güzel, herkes hakkını helal etsin.