Survivor Adem ile Survivor Ayşe hakkında bomba iddia! "Bu ikili asla olmaz"

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı ile Ayşe Yüksel hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Takipçileri, "Bu ikiliden olmaz" yorumlarında bulundu.

Survivor Adem ile Survivor Ayşe hakkında bomba iddia! "Bu ikili asla olmaz"

Sosyal medyada, Survivor All Star'ın başarılı iki yarışmacısı Adem Kılıççı ile Ayşe Yüksel hakkında bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz haftalarda tv100'ün ilgiyle izlenen programı Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a katılan Acun Ilıcalı, Survivor 2023 yarışması hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Survivor Adem ile Survivor Ayşe hakkında bomba iddia! "Bu ikili asla olmaz" - Resim : 1

"Biraz Özge Ulusoy, Pascal Nouma dönemini özledim"

Candaş Tolga Işık'ın, “Survivor 2023’de kimler olacak? Survivor’da değişiklik olacak mı?” sorusuna yanıt veren ünlü yapımcı, “Survivor’da bu sene aklın ön planda olduğu bir döneme geçiyoruz şu anda. Biraz Özge Ulusoy, Pascal Nouma dönemini özledim, o Survivor’ın tadını vermek istiyorum. Hem aklı olup hem de belli bir beceresi olan Survivor canlandırıyoruz kafamızda” dedi.

Survivor Adem ile Survivor Ayşe hakkında bomba iddia! "Bu ikili asla olmaz" - Resim : 2

Adem Kılıççı ile Ayşe Yüksel beğenilmedi!

Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamadan sonra birçok izleyici Survivor 2023 hakkında meraklandı. Reyting rekoru kıran Survivor yarışmasının yanı sıra Survivor Panorama'da Survivor severlerin gözdesi halinde.

Whitevivor hesabının iddiasına göre; Şeyma Subaşı'nın ablasının da yorumcu olduğu Survivor Panorama programında bu sene sunucu olarak Adem Kılıççı ve Ayşe Yüksel olduğu iddia edildi. Sosyal medyadaki kullanıcılar bu ikiliyi Survivor Panorama'ya uygun bulmadı.