Survivor 2021’de o ismin hikayesini duyanlar hüngür hüngür ağladı

Sevilen Yarışma programı Survivor 2021’de Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya yarışı nefesleri kesiyor. Survivor 2021’de bu sene dikkat çeken diğer bir konu ise yarışmacıların hayat hikayeleri oldu. Gönüllüler takımı yarışmacısının yaşadıklarını duyanlar ise gözyaşlarını tutamadı.

Survivor 2021’de o ismin hikayesini duyanlar hüngür hüngür ağladı

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Survivor 2021’de yarışmacıların performanları kadar aynı zamanda hayat hikayeleri de yarışmaya damga vuruyor.

Gönüllüler takımında yer alan Reşat Hacıahmetoğlu’nun hayat hikayesi ise duyanlara duygu dolu anlar yaşattı.

Geçtiğimiz yıllarda ‘Yirmağa gideyrum’ sözüyle sosyal medyada çok konuşulan ve fenomen olan Reşat Hacıahmetoğlu takipçi üstüne takipçi kazanmıştı.

Survivor 2021 yarışmacıları arasında isminin açıklanmasıyla da dikkatleri üzerine çekmeye başardı. Hayat hikayesini duyanlar ise hüngür hüngür ağladı.

“7 ay yürüyemedim”

Reşat Hacıahmetoğlu, anne ve babasıyla tarlaya gittiğini ve çayın içinde kesilmemiş bir dal fark ettiğini söyleyen Reşat, dalı keserken elindeki makinanın silindirinin sol ayağına saplandığını ve 7 ay kadar yürüyemediğini dile getirdi. Anacak diğer bir detay ise daha da üzücü.

"Yürüyemedim süre zarfında sosyal medya ile tanıştım"

Uzun süre yürüyemediği süre zarfında sosyal medyayla tanıştığını söyleyen Reşat Hacıahmetoğlu, o süre zarfında sosyal medyayı keşfettiğini ve birkaç komik video paylaştığını ve bu şekilde takipçi kazandığını belirtti.

Survivor Reşat, yürüyemediği zamanlarda sosyal medyanın kendisine moral olduğunu söylerken hayatı hakkında açıklamalara devam etti. “Çocukluğumdan bu yana hep babaannem vardı yanımda. Onunla büyüdüm!”

Survivor 2021’de o ismin hikayesini duyanlar hüngür hüngür ağladı - Resim : 2

“Keşke hayatta olsaydı”

“Babaannemle beraber senaryo yazmaya başlamıştım. Keşke hayatta olsaydı da benim burada olduğumu görseydi. 10 Haziran 2020 yılında kaybettim babaannemi. Ondan sonra da video işlerine ara verdim. Babaannem vefat ettikten sonra ailemle yaşadığım binadan ayrıldım. Babaannemin kendine has bir kokusu var. O koku burnuma vurunca çok kötü oluyorum. Onu çok özledim!” sözlerini dile getirdi.

Reşat babaannesini kaybettiği zaman ise her şeyi bir kenara bırakarak ailesinin yanından ayrıldığını ifade etti. O esnada gözyaşları sel oldu.