Survivor yıldızının yürek yakan hikayesi duygulandırdı! Gözyaşlarıyla anlattı!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Tv8 Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'nun yürek yakan hikayesi herkesi ağlattı.

Survivor yıldızının yürek yakan hikayesi duygulandırdı! Gözyaşlarıyla anlattı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021 gönüllüler takımının dikkat çeken  başarılı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, özel hayatıyla da epey merak konusu oldu.

Aleyna, kardeşinin başına gelen talihsiz sakatlığı anlatırken gözyaşlarını tutamadı. O duygusal anlar ise seyirciyi duygulandırdı.

Kardeşinin geçirdiği kaza sonucu yüzde yüz engelli olduğunu söyleyen Aleyna Kalaycıoğlu'nun yürek yakan hikayesi kahretti. 

 

Survivor yıldızının yürek yakan hikayesi duygulandırdı! Gözyaşlarıyla anlattı! - Resim : 2

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

Survivor Türkiye 2021 yarışma programı heyecanla beklenirken yarışmacıları da kimler olacak merak edilmişti. Survivor 2021 Gönüllüler yarışmacısı olan Aleyna Kalaycıoğlu "Peşinden gidecek cesaretim vardı gerçekleştirdiğim hayalleri Survivor'la taçlandırmaya gidiyorum" sözleri ile dikkat çekti. 

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Yalova’da büyüdüğünü belirten Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ile babası 10 yaşında iken ayrılmış. Sonrasında Survivor Aleyna, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul’a taşınmıştır.

Survivor yıldızının yürek yakan hikayesi duygulandırdı! Gözyaşlarıyla anlattı! - Resim : 4

Aleyna Kalaycıoğlu, İstanbul’a taşındıktan sonra hayatının değiştiğini ve liseden sonra dil eğitimine ağırlık verdiğini söyledi. Bu şekilde iyi bir dil eğitimi alan Aleyna Kalaycıoğlu, sınavlara da aynı motivasyonla hazırlandı ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı. 

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu’nun spor geçmişi de izleyicilerin dikkatini çekti. Survivor Aleyna, 10 senedir voleybol oynuyor. Aynı zamanda son üç yıldır beach voleybol okul takımında da yer alıyor.