Burnu kırıldı! Survivor'ın yıldız yarışmacısı hastaneye kaldırıldı!

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021 yarışmacılarından oyun esnasında burnu kırılan Merve Aydın hastaneye kaldırıldı. İşte ayrıntılar...

Burnu kırıldı! Survivor'ın yıldız yarışmacısı hastaneye kaldırıldı!

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ediyor.

İletişim oyunu için mücadele eden iki takım uyun sırasında şoke oldu. Büyük bir sakatlık yaşayan Merve Aydın hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı konseyde Merve'nin son durumunu açıkladı. 

Takım arkadaşları ise gözyaşlarını tutamadı. Yarışmada performansıyla adından söz ettiren Merve yarış esnasında parkurda burnunu çarptı.

Burnu kırıldı! Survivor'ın yıldız yarışmacısı hastaneye kaldırıldı! - Resim : 1

Burnu kanlar içinde kalan Merve'ye ilk müdahaleyi Doktor Metin Kuş yaptı. Metin Kuş'un 'Merve oynayamazsın' demesi üzerine Merve, "Metin ağabey durursa oynayabilirim. Ben alışkınım" dedi.

Burnu kırıldı! Survivor'ın yıldız yarışmacısı hastaneye kaldırıldı! - Resim : 2

Kanamasının durması halinde oynamak istediğini dile getiren Merve zor anlar yaşadı. Acun Ilıcalı, Merve'nin yanına gelerek, "Geçmiş olsun. Daha kötüsünden saklasın Allah. Burun çok hassas. O kırığın çok düzgün bir şekilde toparlanması lazım" dedi.

Burnu kırıldı! Survivor'ın yıldız yarışmacısı hastaneye kaldırıldı! - Resim : 3

Merve ambulansla oyun alanından ayrılırken, takım arkadaşları ise gözyaşlarını tutamadı.Öte yandan adaya veda eden isim ise Hanzade oldu.