Sembol oyununda sakatlanarak hastaneye kaldırılan Survivor Duygu, diskalifiye mi edildi?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8 ekranlarının efsane yarışması Survivor 2021'de Sembol oyununda parkurda sakatlanarak hastaneye kaldırılan Duygu'nun diskalifiye edildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki Duygu Survivor diskalifiye mi edildi? işte detaylar...

Sembol oyununda sakatlanarak hastaneye kaldırılan Survivor Duygu, diskalifiye mi edildi?

Geçtiğimiz haftalarda Reşat'ın sakatlandığı Survivor'da Gönüllüler takımından bir isim daha sakatlandı. Survivor 2021'de Sembol oyununda talihsiz bir kaza geçirerek belinden sakatlanan yeni yarışmacı Duygu Serap Salman, hastaneye kaldırıldı.

Survivor'un yayımlanan yeni bölümünde sembol oyunu sırasında parkurda mücadele eden başarılı yeni yarışmacı Duygu Serap Salman, feci şekilde sakatlandı. Bir anda yere kapaklanan Duygu, yarışmacıları ve izleyicileri korkuttu.

"Belim yan döndü"

Duygu geçirdiği kazanın ardından, "Belim yan döndü. Belimi hissediyorum şu an' sözleriyle feryat etti. 

Çığlıklar atarak, ağlayan Duygu'nun imdadına doktor Metin Kuş yetişti ve ilk müdahalesi yapılan yarışmacı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 Üzücü durumun ardından Survivor yarışmacıları da gözyaşlarını tutamadı. 

Sancakay'ın elendiği ve  Acun Ilıcalı'nın sunduğu parkurda sakatlanarak hastaneye kaldırılan Duygu'nun diskalifiye edilip edilmeyeceği ise henüz belli değil.