Lale Cangal, eşi Survivor Cemal Hünal için paylaştı!

Acun Ilıcalı'nın Survivor 2021 kadrosuna kattığı Issız Adam filmiyle tanınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın eşi Lale Cangal, eşinin adaya gidişiyle sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Lale Cangal, eşi Survivor Cemal Hünal için paylaştı!

TV8 ekranlarında yayımlanacak olan Survivor 2021 kadrosuna dahil edilen ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın eşi Lale Cangal sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

9 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Survivor 2021 yarışmacısı Cemal Hünal'ın eşi Lale Cangal eşini adaya uğurladıktan sonra sosyal medya hesabı instagramdan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Lale Cangal, eşi Survivor Cemal Hünal için paylaştı! - Resim : 1

Sizce sabır ve açlık performansı nasıl olucak?

Ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın eşi Lale Cangal paylaşımında, "Ben sevdiklerimi sosyal medyada gösterip paylaşamazken öyle bir iş çıkar ki, onu 7-24 tüm mecralarla paylaşmak durumunda kalırsın. İşte o yüzden artık onu sosyal medyamdan sakınmayacağım❣️😍❤️ Sizce Cemal hayatının normalini yaşamaya mı gittiii yarışmaya mı gitti ,bunu zamanla göreceğiz... Sizce sabır ve açlık performansı nasıl olucak ? Ben gerçekten yorum yapamıyorum.. Göreceğiz. #survivor #2021 ( Birde kendi iyi çıktığım fotoları koymak aslında tarzım değil ama bu adamla fotom cidden az .. 🤣 )" ifadelerini kullandı.

Lale Cangal, eşi Survivor Cemal Hünal için paylaştı! - Resim : 3

Peki Survivor Cemal Hünal'ın eşi Lale Cangal kimdir?

Lale Cangal 1 Haziran 1981 Hollanda doğumlu. Cangal, 44 yaşındaki ünlü oyuncu Cemal Hünal ile 18 Eylül 2011 tarihinde evlendi.

Çiftin bir oğulları var.

Lale Cangal, eşi Survivor Cemal Hünal için paylaştı! - Resim : 4