Acun sevgilisini paylaştı! Şeyma beğeni yaptı

Sevgilisi ile birlikte olduğu bir kareyi paylaşan Acun Ilıcalı'ya, evlilik hazırlığında olduğu eski eşi Şeyma Subaşı'ndan tepki geldi.

Acun sevgilisini paylaştı! Şeyma beğeni yaptı

Acun Ilıcalı, genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile çektirdiği bir kareyi instagram hesabında paylaştı. Şeyma Subaşı'nın tepkisi ise gecikmedi. 

Geçtiğimiz günlerde 52 yaşına bastı. Acun Ilıcalı yeni yaşı ile birlikte daha önce yapmadığı bir şeyi de yaptı. Doğum günü paylaşımında genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın da olduğu bir kareyi paylaşan Acun Ilıcalı bir anda dikkatleri üzerine çekti. Evlilik hazırlığındaki eski eşi Şeyma Subaşı'nın ise tepkisi merak ediliyordu.

Acun sevgilisini paylaştı! Şeyma beğeni yaptı - Resim : 1

Şeyma Subaşı şaşırttı 

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı ise eski eşinin fotoğraflarını beğenerek takipçilerini şaşırttı.

"Doğum günü 3 kıtada kutladım" 

Ilıcalı, ailesi ve dostlarıyla kutladığı doğum gününden kareleri, "Allah 3 kıtada kızlarımla doğum günü kutlamayı nasip etti. Havada, karada, denizde pasta üflemekten nefesim kesildi. Kutlayan ve yanımda olan herkese teşekkürler" notunu düştü.

Milyarder sevgilisinden bebek bekliyor

Mohammed Alsaloussi ile ilişkisi ile odak noktası olan Şeyma Subaşı, evlilik hazırlığında. Üstelik 3 aylık da hamile...