Ada Masalı 13. Bölüm full izle I Ada Masalı son bölüm izle

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ada Masalı’nın 13. bölümü yayınlandı. 14 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Ada Masalı son bölümde; Haziran ve Poyraz aşklarının karşısındaki tüm engelleri kaldırmaya kararlıdır. İşte, Ada Masalı 13.Bölüm...

Ada Masalı 13. Bölüm full izle I Ada Masalı son bölüm izle

Sevilen dizi Ada Masalı 13.bölümü yayınlandı. Ada Masalı 13.Bölümde; Haziran ve Poyraz aşklarının karşısındaki tüm engelleri kaldırmaya kararlıdır. Bunun için de bu aşkın en büyük düşmanları olan İdil ve Batu’nun oyunlarını bozmaları ve onların gerçek yüzlerini ortaya çıkarmaları gerekmektedir. İdil ve Batu’yu ayrıldıklarına inandırmak için adadaki herkesi, en yakınlarını bile bu ayrılığa ikna etmelidirler. İşte, 14 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Ada Masalı son bölüm…

Ada Masalı 12.Bölümde ne olmuştu?

Her yıl düzenlenen hayır kermesi bu sene ada halkı için daha da heyecanlı bir hâl alacaktır. Zira kermesin yapılacağı günden bir gün önce büyük bir haberle çalkalanır ortalık; Haziran ve Poyraz sevgili olmuştur. Bu haber kimilerini sevince boğarken, kimileri için felaket demektir. İdil’in yalanını öğrenen Aliye bir taraf seçmek konusunda zorlanmaktadır. Haziran’ı asla torununun yanında kabul edememekte ama İdil’in söylediği büyük yalanı da içine sindirememektedir. Zeynep ise kızının bu küçük hayatta çakılıp kalmasını istememektedir. Bu amaç için adaya çağırdığı Batu’dan bir şeyler yapmasını ister. Aynı amaç uğruna güçlerini birleştiren İdil ve Batu için de işler zorlaşmaya başlamıştır artık. Haziran ve Poyraz’ın mutluluğunu bozmak için ellerini çabuk tutmaları gerekmektedir.
Alper ve Melisa’nın öpüştüğünü öğrenen Biricik, giderek büyüyen bir tehlikeye dönüşmektedir. Melisa ve Alper sakladıkları sırrın altında ezildikçe Biricik daha büyük bir oyunun içine iter onları. Haziran ve Poyraz’ı ayırmak için Poyraz’ın geçmişini kurcalayan Batu, nihayet bir sonuca ulaşır. İdil ise gerçek bir aşkın karşısında bir yalanla mücadele edilemeyeceğini henüz fark etmemiştir.

Ada Masalı 13. Bölüm izle

Ada Masalı 13. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Ada Masalı nerede çekiliyor?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ada Masalı, Kırlangıç Adasında çekiliyor. Kırlangıç Adası, Yunanistan'a bağlı Teselya bölgesinde bulunan bir ada. Ada, İskados, Skopelos adalarını da bulunduğu Şeytan Adaları'nın bir parçası.

Ada Masalı dizisi konusu nedir?

Haziran, hayal ettiği Tokyo'daki pozisyon için patronuyla konuşur. Ancak isteğinin gerçekleşmesi için patronuna yardım etmesi gerekir. Kırlangıç Adası’na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada’nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmak zorunda kalacaktır.
Arazi'ye giden Haziran, Poyraz ile tanışır. Poyraz, Haziran'ı turist kafilesiyle birlikte fabrikadan yollamaya çalışır. İyi bir şekilde tanışmayan ikili birbirine gıcık olur. Patronunun talep ettiği bilgiye ulaşan Haziran geri döner. Yolculuk esnasında uzun zamandır görmediği teyzesine rastlar.
Vapuru kaçıran Haziran, Ada'da kalmak zorundadır. Olayların hızına yetişemeyen Haziran kendini Poyraz'la dans yarışmasında dans ederken bulur. Yaşadıklarının sonucunda patronu tarafından oyuna getirildiğini farkına varır.
Poyraz'a zarar verdiğini anlayan Haziran, neden olduğu hatayı düzeltmek ister. Bu hatayı düzeltmek için Poyraz'a bir teklif yapmayı planlar.

Ada Masalı oyuncuları

Ayça Ayşin Turan
Alp Navruz
İpek Tenolcay
Nihan Büyükağaç
Bülent Çolak
Cem Anıl Kenar
Beril Pozam
Özge Demirtel
Rami Narin
Eylül Ersöz
Bedia Ener