Ada Masalı 17. Bölüm full izle! Ada Masalı son bölüm tek parça izle

Ada Masalı 17. Bölümü Star Tv ekranlarında yayınlandı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrollerini paylaştığı Ada Masalı son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 12 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Ada Masalı 17. Bölüm…

Ada Masalı 17. Bölüm full izle!  Ada Masalı son bölüm tek parça izle

Ada Masalı dizisinin 17. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Ada Masalı 17.Bölümde: Poyraz geçirdiği trafik kazasından sonra bir anda ortadan kaybolunca KırlangıçAdası’ndaki herkes seferber olur. Yaralı haldeki Poyraz’ı bulmak için dağ taş aranacaktır. Haziran, çok kızsa da çok kırılsa da Poyraz’ın bir yerlerde yaralı halde saklanması fikrine dayanamamaktadır. Onu sağ salim bulmak için elinden geleni yapar. Poyraz ise üst üste yaşadıklarından sonra biraz geri çekilip düşünmek istemektedir. Ancak hayat onun planladığı gibi akmayacaktır. Haziran her zamanki gibi Poyraz’ın yaralarını sarmaya, karanlıklarını aydınlatmaya yetişecektir. İşte Ada Masalı dizisinin 17. bölüm tek parça linki…

Ada Masalı 17. Bölüm full izle!  Ada Masalı son bölüm tek parça izle - Resim : 1

Ada Masalı 16. Bölümde ne oldu?

Ada Masalı 16. Bölümde; Haziran ve Poyraz iki yabancıdır artık… Onların arasındaki bu gerginlik etraflarındaki herkesi de etkisi altına alır.. Bir de bunun üzerine Batu’nun otele ortak olduğunun öğrenilmesi ortalığı iyice karıştırır. Ancak bütün adayı tehdidi altına alan ortak bir düşman, tüm kırgınlıkların, küslüklerin, çatışmaların bir süreliğine de olsa askıya alınmasını gerektirir. Doygun’un adaya gelişi herkesi hazırlıksız yakalar. Bu sırada adanın tek beklenmedik ziyaretçisi Doygun değildir. Gizemli bir kadın, ada sokaklarında dolaşmaya başladığında, onu tanıyanlar Poyraz için bir fırtınanın yaklaşmakta olduğunu anlarlar. Poyraz ve Haziran, bu gizemli kadın yüzünden büyük bir sınavın eşiğine adım adım yaklaşıyordur. 

Ada Masalı 17. Bölüm full izle!  Ada Masalı son bölüm tek parça izle - Resim : 2

Ada Masalı 17. Bölüm izle

 

Ada Masalı 17. Bölüm full izle!  Ada Masalı son bölüm tek parça izle - Resim : 3

Ada Masalı dizisinin konusu nedir?

Ada Masalı dizisinin konusu şöyle karşımıza çıkıyor:

Haziran, ne zamandır hayalini kurduğu Tokyo'daki pozisyon için patronu Doygun'la görüşmeye gider. Ancak hayalindeki terfiyi almak için patronuna bir konuda yardım etmesi gerekecektir: Kırlangıç Adası'na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada'nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmalıdır. Haziran, bahsedilen araziye gittiğinde Poyraz'la tanışır.

Ada Masalı 17. Bölüm full izle!  Ada Masalı son bölüm tek parça izle - Resim : 4

Poyraz onu turist kafilesiyle beraber fabrikadan atmaya çalışır. Daha ilk andan birbirlerine gıcık olurlar. Bu sırada Haziran patronun ihtiyacı olan bilgiye ulaşır. Çok sevdiği İstanbul'a dönmek için sabırsızlanırken yıllardır görmediği teyzesiyle karşılaşır.

Ada Masalı 17. Bölüm full izle!  Ada Masalı son bölüm tek parça izle - Resim : 5

Vapuru da kaçırınca mecburen Ada'da kalırlar. Ne olduğunu anlayamadan kendisini Poyraz'la dans yarışmasında dans ederken bulan Haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir. Dahası istemeden zarar verdiği kişinin Poyraz olduğunu anlar. Neden olduğu zararı düzeltmeyi kafasına koyan Haziran, Poyraz'a bir teklifle gider.

Ada Masalı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Ayça Ayşin Turan
  • Alp Navruz
  • Nihan Büyükağaç
  • İpek Tenolcay
  • Cem Anıl Kenar
  • Bülent Çolak
  • Özge Demirte
  • Beril Pozam
  • Eylül Ersöz
  • Rami Narin
  • Bedia Ener