Ada Masalı 16. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle

Ada Masalı dizisi son bölümü Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı dizisi yeni bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 5 Ekim tarihinde yayınlanan Ada Masalı 16. Bölüm...

Ada Masalı 16. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle

Büyük bir heyecanla beklenilen Ada Masalı dizisi yeni bölümü yayınlandı. 5 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Ada Masalı dizisi 16. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’ın paylaştığı Ada Masalı dizisi yeni bölümde: Haziran ve Poyraz iki yabancıdır artık…

Ada Masalı 16. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 1

Onların arasındaki bu gerginlik etraflarındaki herkesi de etkisi altına alacaktır. Bir de bunun üzerine Batu’nun otele ortak olduğunun öğrenilmesi ortalığı iyice karıştırır. Ancak bütün adayı tehdidi altına alan ortak bir düşman, tüm kırgınlıkların, küslüklerin, çatışmaların bir süreliğine de olsa askıya alınmasını gerektirecektir. Doygun’un adaya gelişi herkesi hazırlıksız yakalayacaktır.

Ada Masalı 16. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 2Bu sırada adanın tek beklenmedik ziyaretçisi Doygun değildir. Gizemli bir kadın, ada sokaklarında dolaşmaya başladığında, onu tanıyanlar Poyraz için bir fırtınanın yaklaşmakta olduğunu anlarlar. Poyraz ve Haziran, bu gizemli kadın yüzünden büyük bir sınavın eşiğine adım adım yaklaşıyordur. İşte Ada Masalı son bölüm tek parça linki…

Ada Masalı 16. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 3

Ada Masalı 15. bölüm ne olmuştu?

Kırlangıç adası, ayrılıklara, kavuşmalara, yeni dostluklara ve herkesin hayatında bolca karmaşaya gebedir. Haziran ayrılık acısıyla yanıp kavrulmaktadır. Ancak bu ayrılık Haziran kadar Poyraz’ı etkilemiş gibi görünmemektedir. Haziran kendisi kadar acı çekmediğini düşündüğü Poyraz’ın fabrikayı da satışa çıkardığını öğrenince iyice sinir olur. Poyraz, Haziran ile bütün bağlarından kurtulmaya çalışıyor gibidir. 

Ada Masalı 16. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 4

Yaşadığı ayrılığın üzerine bir de iş teklifi alması Haziran’ın kafasını iyice karıştırır. Sanki etrafındaki her şey ve herkes onu adadan uzaklaştırmaya çalışıyor gibidir. En çok da Poyraz… Bütün bunların bir tesadüf mü yoksa birinin planı mı olduğunu merak eder Haziran. 

Diğer yandan Poyraz, Aliye’nin kendisinden gizli borçlarını ödediğini öğrenir. Bu hamle Aliye’nin hayrına sonuçlanmayacaktır. 

Ada Masalı 16. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 5

İdil yüzünden sürekli Poyraz’a karşı bilenen Batu yeni planlar peşindedir. Poyraz’ın hayatını zorlaştırmak için attığı adımlar onu bir İstanbul yolculuğu yapmaya sürükleyecektir. İdil ise artık bir dönemin sonuna yaklaştığının farkındadır, kalbinin başka biri için attığını kabullenmek ise o kadar kolay olmayacaktır.

Ada Masalı 16. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 6

Adaya gelen bir misafir sayesinde gerçek duygularıyla yüzleşen Biricik, Melisa ve Alper ile düşmanlığı ve kendi mutluluğu arasında bir seçim yapacaktır. Bu seçim hem Biricik için hem de Melisa ve Alper için yeni bir sayfanın açılmasına yarayacaktır. 

Ada Masalı 16. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 7

Poyraz’ın gerçek duygularını öğrenmeye çalışan Haziran son çareyi iş teklifini kabul edip adadan gitmekte bulacaktır. Poyraz’ın onu durduracağını, gitmesine engel olacağını ümit etmektedir hep… Oysa Poyraz bir süredir aşkının mutlu ve özgür olması için acısını kalbine gömmeyi tercih etmiştir. Haziran’ın iyiliği için verdiği bu karar iki sevgilinin geri dönülmez bir yola girmesine sebep olacaktır. 

Ada Masalı 16. Bölüm izle

Ada Masalı 16. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Ada Masalı 16. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 9

Ada Masalı dizisi konusu nedir?

Ada Masalı dizisi konusu Haziran ve Poyraz’ın yollarının kesişmesidir. Haziran, hayal ettiği Tokyo'daki pozisyon için patronuyla konuşur. Ancak isteğinin gerçekleşmesi için patronuna yardım etmesi gerekir. Kırlangıç Adası’na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada’nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmak zorunda kalacaktır.

Ada Masalı 16. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 10Arazi'ye giden Haziran, Poyraz ile tanışır. Poyraz, Haziran'ı turist kafilesiyle birlikte fabrikadan yollamaya çalışır. İyi bir şekilde tanışmayan ikili birbirine gıcık olur. Patronunun talep ettiği bilgiye ulaşan Haziran geri döner. Yolculuk esnasında uzun zamandır görmediği teyzesine rastlar.

Ada Masalı 16. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 11

Vapuru kaçıran Haziran, Ada'da kalmak zorundadır. Olayların hızına yetişemeyen Haziran kendini Poyraz'la dans yarışmasında dans ederken bulur. Yaşadıklarının sonucunda patronu tarafından oyuna getirildiğini farkına varır.

Poyraz'a zarar verdiğini anlayan Haziran, neden olduğu hatayı düzeltmek ister. Bu hatayı düzeltmek için Poyraz'a bir teklif yapmayı planlar.

Ada Masalı 16. Bölüm full izle! Ada Masalı yeni bölüm izle - Resim : 12

Ada Masalı oyuncuları kimdir?

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolünü paylaştığı Ada Masalı dizisi oyuncuları arasında; İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak gibi isimler yer alıyor. İşte Ada Masalı oyuncuları…

  • Ayça Ayşin Turan
  • Alp Navruz
  • İpek Tenolcay
  • Nihan Büyükağaç
  • Bülent Çolak
  • Cem Anıl Kenar
  • Beril Pozam
  • Özge Demirtel
  • Rami Narin
  • Eylül Ersöz
  • Bedia Ener