Ada yıkılıyor! Acun Ilıcalı Öykü'yü...

Survivor 2021’in yayınlanan 31. bölüm fragmanında Acun Ilıcalı’nın Öykü’ye sorduğu soru milyonları büyük bir şaşkınlığa uğrattı.

Ada yıkılıyor! Acun Ilıcalı Öykü'yü...

Survivor 31. Bölümünde tüm dengeler değişiyor. Ünlüler ve Gönüllüler arasında yaşanan olaylar izleyicilerde deprem etkisi yaratıyor.

Hayrettin’in adaya veda etmesi ortalığı iyice karıştırdı. Survivot Öykü’den ise Hayrettin hakkında yeni gündem yaratacak açıklamalara imza attı.

Acun Ilıcalı ise Öykü’nün açıklamaları sonrası Öykü Çelik’i soru yağmuruna tuttu.

Milyonlar Acun Ilıcalı ve Öykü Çelik arasında geçen konuşmanın sonunun nereye gideceğini merak ediyor.

Ada yıkılıyor! Acun Ilıcalı Öykü'yü... - Resim : 1

Survivor 2021’de yayınlanan fragman geceye adeta damga vurdu. Ada konseyinde konuşma yapan Acun Ilıcalı, “Geçen haftadan aklımda kalan bir konu var. Onu Öykü’ye sormam lazım. Hayrettin’i uğurlarken ’11 kişi arkandan ağlayacak’ demişsin!” diyerek tüm okları Öykü’ye çevirdi. Öykü ise “1 kişiyi eksik mi söylemişim!” yanıtını verdi.

Yeni bölümde konuşmanın devamında neler olacağını merak merak konusu oldu, “Öykü köşeye mi sıkıştı? soruları akla geldi.

Ada yıkılıyor! Acun Ilıcalı Öykü'yü... - Resim : 2

Öykü Çelik, Hayrettin adaya veda ederken, “Arkandan 11 kişi ağlayacak!” sözlerini dile getirmişti. Sosyal medya kullanıcıları ise “Öykü adanın sahibi gibi davranıyor!”, “Bir şey söylüyorsun bari arkasında dur!” ifadelerine yer verdi.