Zeydan Karalar: Hedefim Adana’yı büyük bir köy olmaktan çıkarmak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 2 dönem daha başkanlık yapmak istediğini ifade ederek, "3’üncüyü bilemem. Yaptığım işi sonuna kadar götürmek istiyorum" dedi.

Zeydan Karalar: Hedefim Adana’yı büyük bir köy olmaktan çıkarmak

2010'da CHP Adana İl Başkanı, 2014'te ön seçimle aday gösterildiği Seyhan'da Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar, büyükşehir belediye başkanlığını iki dönem sürdürmeyi hedefliyor, “Amacım Adana'da iyi bir belediye başkanı olmak. Adana'yı büyük köy olmaktan çıkarıp iyi bir noktaya getirmek. Şu an ikinci dönemi de yapmak istiyorum ancak üçüncü dönem olur mu artık onu bilemem" dedi.

Karalar, şu anda belediyenin durumu iyi olmadığı için istihdam taleplerini karşılayamadıklarını hatırlatarak “Belediye müthiş bir sıkıntı içindeyken bunu karşılayamayız ama o günler de gelecektir" ifadesini kullandı.

"Zeydan'ın çalışkanlığının en yakın şahidi benim"

Sözcü Haftasonu'nda yer alana habere göre; Zeydan Karalar'ın eşi Nuray Karalar, eşinin başkanlığı ile birlikte kendi yükünün de arttığını söyledi. “Belediye başkanının eşi olmak zor…” diyor.

Nuray Karalar bir taraftan öğretmenlik yaparken, diğer yandan da büyük bir kentin belediye başkanının eşi olarak sorumluluklarını yerine getiriyor. “Belediye başkanının eşi olmak zor” diyen Karalar, Zeydan Karalar'ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu ifade etti.