Tiner döküp yakmakla tehdit ettiler: Seni Bergen gibi yapacağız!

Adana'da 2 şehir eşkıyası, iş kadınının işletmesine el koydu. Şikayette bulununca yolunu keserek dövdüler. Üzerine tiner dökerek yakmakla tehdit etti. 

Olay Adana’da meydana geldi. 2 şehir eşkıyası, Ebru Berköz Karaca’nın işletmesine el koydu. Savcılığa şikayette bulununca da terör estirdiler.

“Devlet ben oldum” diyen 2 maganda şehrin ortasında terör estirdi. Genç kadına doğru araba sürerek önünü kestiler. Önce sopayla vurdular, sonra içinde tiner, yanıcı madde olduğunu düşünülen bir boya kutusunu yüzüne boca ettiler. 

Karaca'ya 1 diz çöktürerek özür dileten eşkıyalar, savcılıktan bütün evrakları çekmesini söyledi. Kadını çakmakla yakacaklarını söyleyerek tehdit ettiler ve göl kenarına götürdüler.

İş kadını kocasının kezzap atarak yüzünü yaktığı, 1980’li yıllarda acıların kadını olarak tanınan arabesk şarkıcısı Bergen’i hatırlatarak tehdit ettiler.

Eşkıyalar genç kadını, "Seni Bergen gibi yapacağım. Bu sana ilk ihtarım. İkincide Bergen gibi yapacağım. Üçüncüde  hiç yaşama ihtimali vermeyeceğim. Ben giderim. Adam öldürsem yatarı ne kadar ki, ben gider yatarım, geri çıkarım. Benim beslediğim çok çakal var. Elbet bir gün ya kızına ya sana zarar veririz" dediler.

Ebru Berköz Karaca, Çukurova Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi. 2 şehir eşkıyası, L.G. ile O.G., gözaltına alındı. İş kadını, savcılığın daha önce reddettiği koruma talebine olumlu yanıt vermesini bekliyor.